Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Juustofanit! Mitä juustoja teiltä löytyy usein kaapista?

Vierailija
25.10.2023 |

Minulla on leivän päälle aina jotain pehmeää homejuustoa, kuten camembert, langres, epoisses tai cambozola.

Gratiineihin löytyy gruereä, ja parmesaania tai pecorinoa jompaa kumpaa on aina. 

Tynnyrikypsennettyä fetaa tai chevreä ostan salaattiin. 

Pitsan päälle mozzarellaraastetta jonka sekaan joko gruyereä, parmesaania tai pecorinoa... Mitä nyt kaapissa sattuu olemaan sillä hetkellä! 

Pidän tosiaan nuista pehmeistä ja lempeistä homejuustoista kauheana!

Minua muitakin kaapissa silloin tällöin näkyy mutta nuita on hyvin säännöllisesti, joskus jopa kaikkia yhtäaikaa 😂

 

Kommentit (220)

Vierailija
1/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä rakastan cheddaria! Mitä kypsempää ja murenevampaa, sen parempi. Muutkin kovat ja pitkään kypsytetyt menee... Arkijuustona on cathedral cityn extra mature cheddar, eli sitä on aina! 

Vierailija
2/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chevreä täällä, teen varmaan kerran viikossa vuohenjuustosalaattia! Ja se on hyvää vähän kaikessa muussakin! Uunikasvisten päälle, pitsaan, jopa makaronilaatikon päälle! 😁

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arkijuusto siivutettuna.

Vierailija
4/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Appenzelleriä tai Gruyereä on aina, samoin parmesaania. Yleensä käytän ruuanlaitossa.

viikonloppuisin ostan pehmeitä briejuustoja ja ne menee ihan sellaisenaan.

Vierailija
5/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Feta, halloum, savujuusto ja Pohjanpoika löytyyy nyt kaapista. 

Vierailija
6/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oltermanni. Minä en mitään sissijuustolle haisevia syö. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulipa vesi kielelle... 

Vierailija
8/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Cheddar palajuustoa, oikeaa fetaa (ei mitään salaattijuustokuutioita), emmental juustosiivuja leivälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Blue Castello paahdetun Puikulan päällä.  Aurakin menee, mutta ei ole yhtä maukasta.

Vierailija
10/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoa pitää säilyttää jääkaapissa eikä kaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija wrote:

Cheddar palajuustoa, oikeaa fetaa (ei mitään salaattijuustokuutioita), emmental juustosiivuja leivälle.

Oikea Feta ei maistu miltään mutta lehmänmaidosta valmistetut salaattijuustokuutiot taas maistuvat. Fetaksihan niitä ei saa sanoa joka on hyvä asia.

 

Vierailija
12/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää fetaa löytyy aina, syön paljon salaatteja. Tuoretta mozzarellaa myös. Vuohenjuustoa. 

Ne salaattijuustokuutiot on kyllä kauheita niin kuin edellinen sanoi. 

Leivän päälle laitan ihan perus goudaa, mutta salaateissa ja ruoanlaitossa panostan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lypsää cheddaria, kaltbachia, tuoretta vuohenjuustoa, pehmeää ja kovaa parmesania tai pecorinoa. Fetaa salaattiin

Vierailija
14/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija wrote:

Juustoa pitää säilyttää jääkaapissa eikä kaapissa.

Kaappi se on jääkaappikin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Castellon sininen (ei se luomu, tavallinen on parempaa) ja creamy brie menevät leivän päälle arkena, jompaa kumpaa on kaapissa aina.

Leipä ei tarvitse muuta päälle, voi jättää levitteet ja leikkeleet pois! 

Vierailija
16/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikäännytän Aura sinihomejuuston itse jääkaapissa.

Siitä tulee suussasulava, hedelmällisen makuinen, kun ylittää päivämäärän parikuukautta.

Meillä on noita aina ikääntymässä tasaisin välein, että aina olisi tarjolla pari-kolmekuukautta päivämäärä vanhaa extra kypsytettyä Auraa.

 

Ei löydy herkullisempaa sinihomejuustoa, tuore Aura ei kovinkaksista ole ja Aura gold hieman parempi, mutta ei pärjää itse ikäännytellylle.

Vierailija
17/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Langres on viime aikoina ollut suosikkini. 

Gorgonzola on pitkäaikainen kumppanini. 

Vierailija
18/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun juustoihmisiä täällä niin mistä tekisitte juustokastikkeen? 

Vierailija
19/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö tuollainen tule aika kalliiksi? 

Vierailija
20/220 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en ees tunnista osaa nuista nimistä! Tykkään kyllä juustoista, cheddar on tosi hyvää ja brie!