Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Listataan syksyn ihania pataruokia

Vierailija
24.09.2023 |

Mitä teillä tehdään?

Kommentit (44)

Vierailija
1/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moskovanpataa.Parasta!

Vierailija
2/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Moskovanpataa.Parasta!

Mitä siihen tulee?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaisti tietenkin.

Vierailija
4/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tagine oli viime syksyn ja talven hitti, jota varmaan tulee tehtyä tänäkin syksynä. Meillä tehdään kasvisversiota, jossa lihan sijasta papuja.

Vierailija
5/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Moskovanpataa.Parasta!

Mitä siihen tulee?

Lihaa tietty,smetanaa,sinihomejuustoa ym.Vie kielen täysin mennessään.Me syödään perunoiden kanssa,jotkut riisin.

Googlaa Mysi Lehtisen moskovanpata.

Vierailija
6/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla padat syntyy aikalailla karjanpaisti tyyppiseen peruspohjaan mutta tuunailen niitä sen mukaan mitä saatavilla. Usein taittuu tulisempaan suuntaan tuoreella chilillä ja kaveriksi herkkusieniä. Lihan hinta sen verran pilvissä että tarjouksia kyttäilen, kassleristakin saa pitkään hauduttelemalla todella hyvää ja naudan paistilihasta. Yrttejä pitäs rohkeemmin oppia käyttämään. Lihaliemi vaihtunut kokonaan kasvisliemeen mausteena. Valurauta padassa hauduttelen useita tunteja pikkulämmöllä. Hyvin on perheelle maistunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun luottoresepti: lihaa (kassler tarjouksestakin ok), pekonia. Herkkusieniä. Sipulia, porkkanaa, lanttua. Tomaattisose. Nämä pataan niin että vesi peittää, lihaliemikuutio ja kypsennys. Lopuksi leipäjuusto ja kermaa

Vierailija
8/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvisruuan ystäville voin suositella Olga Temosen peruna-soija-kikhernepataa: https://www.is.fi/ruokala/uutiset/art-2000000633817.html

On todella täyttävää ja ihanat maut. Eikä ole vaikeakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Moskovanpataa.Parasta!

Mysin ohjeessa tulee Aurajuustoa. Vaihdan sen Castellon sinihomejuustoon, koska Aura maistuu ihan navetalta.

Vierailija
10/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Moskovanpataa.Parasta!

Mysin ohjeessa tulee Aurajuustoa. Vaihdan sen Castellon sinihomejuustoon, koska Aura maistuu ihan navetalta.

Niin tulee ja hyvin voi vaihtaa.Näitä voi aina tuunailla.

Voimakas koskenlaskijakin varmaan sopisi.

Itse rakastan Auraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Moskovanpataa.Parasta!

Mysin ohjeessa tulee Aurajuustoa. Vaihdan sen Castellon sinihomejuustoon, koska Aura maistuu ihan navetalta.

Sinihomejuustoa oli ehkä hiukan liikaa yhdessä makaroonilaatikossa. Koko paketti niin pierut haisi sille juustolle ja tietenkin pieretti.

Vierailija
12/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Stroganoffilla aloitettiin eilen syyskausi.

Muita meidän herkkuja merimiespihvi, hapankaaligulassi, daube, pastitsada, stifado, carbonade flamande, punaviinikanaa (muunnelma coq au vinistä), äidin reseptillä haudutettu sipulipihvi. Kaikki fantastisia herkkuja mitkä vaan paranee lämmitettäessä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Stroganoffilla aloitettiin eilen syyskausi.

Muita meidän herkkuja merimiespihvi, hapankaaligulassi, daube, pastitsada, stifado, carbonade flamande, punaviinikanaa (muunnelma coq au vinistä), äidin reseptillä haudutettu sipulipihvi. Kaikki fantastisia herkkuja mitkä vaan paranee lämmitettäessä

Curryt unohtui! Kasviscurry oikein mausteisena on ihanaa

Vierailija
14/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Stroganoffilla aloitettiin eilen syyskausi.

Muita meidän herkkuja merimiespihvi, hapankaaligulassi, daube, pastitsada, stifado, carbonade flamande, punaviinikanaa (muunnelma coq au vinistä), äidin reseptillä haudutettu sipulipihvi. Kaikki fantastisia herkkuja mitkä vaan paranee lämmitettäessä

Kiinnostaisi tämä äidin haudutettu sipulipihvi nam!

Mitä siihen tulee?

16/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistan lapsuudestani sellaisen lihapadan, johon tuli punaista lihaa (mielellään riistaa), metsäsieniä ja mausteeksi mm. katajanmarjoja. Oikein metsäinen pata. En tiedä mikä sen virallinen nimi on vai oliko se vain sukulaistädin oma resepti. Lisukkeeksi sopivat perunat ja muut juurekset sekä leipä ja voi.

Vierailija
17/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Merimiespihvi, kaalipata.

Vierailija
18/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuningaskäristys: kolmasosa poroa, kolmasosa hirveä ja kolmasosa peuraa, päälle pari pekonisiivua tuomaan rasvaa. 4h miedolla lämmöllä leivinuunissa ja pikkuluraus punaviiniä joukkoon 20 min ennen tarjoilua.

Vierailija
19/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Moskovanpataa.Parasta!

Mitä siihen tulee?

Lihaa tietty,smetanaa,sinihomejuustoa ym.Vie kielen täysin mennessään.Me syödään perunoiden kanssa,jotkut riisin.

Googlaa Mysi Lehtisen moskovanpata.

Mysi Lahtisen...

Vierailija
20/44 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mun luottoresepti: lihaa (kassler tarjouksestakin ok), pekonia. Herkkusieniä. Sipulia, porkkanaa, lanttua. Tomaattisose. Nämä pataan niin että vesi peittää, lihaliemikuutio ja kypsennys. Lopuksi leipäjuusto ja kermaa

Teen samaa porosta. Sieninä suppiksia.