Syökö ihmiset muka kananmunia paistettuina tai keitettyinä kun ne ovat niin tympeän makuisia?
Kommentit (75)
Keitetty kananmuna on tosi hyvää! Ihan pikkiriikkisen suolaa mukaan, niin maku sen kun paranee.
Paistetun munan alle kuuluu voilla voideltu paahtoleipä. Keitetyn munan saatan syödä sellaisenaan tai sipaista ihan vähän majoneesia siihen munanpuolikkaan päälle. Erittäin maukasta on.
Ei munaa saa ketsupilla pilata. 😱
Kananmuna on ihan älyttömän hyvää, mutta jos kaipaa lisää makua, voi tehdä myös Huevos Rancheros tai oikaista ihan vaan lisäämällä salsaa.
keitettyyn kananmunaan riittää mausteeksi pelkkä suola, paistetulle kananmunalle lisään myös mustapippuria.
En minäkään pidä oikein siitä mausta, mutta syön nykyään aamupalaksi 1-2 kaksi kananmunaa. Pienessä koossa paljon energiaa niin hyvä kun en aamuisin saa oikein tarpeeksi syötyä helpolla. Ja se keltuainen pitää jättää aavistuksen löysäksi, sellainen ylikeitetty jauhoinen kananmuna on inhaa.
Mun mielestä kananmuna on raaka-aine, eikä niin ollen sovi sellaisenaan syötäväksi (kypsennettynäkään).
Syön paistettuja munia pekonin tai paahtoleivän kanssa. Ja maustan ne munat. Yleensä syön munakasta runsailla täytteillä. Keitettyä munaa saatan laittaa salaattiin.
Vierailija kirjoitti:
3x viikossa pekonia pannulle ja kaksi paistettua munaa. On hyvää.
Kannattaa vähän harventaa. Pekonissa on älyttömästi suolaa.
Laita pannu kuumenemaan ja heitä sille aitoa meijerivoita. Vatkaa munat kulhossa ja lisää suolaa ja mustapippuria. Kun voi alkaa ritisemään, niin kaada seos pannulle ja siirtele massaa kohti keskustaa, jottei munaksa tartu ja kuohkeutuu. Käännä munakas kun alapuoli on kiinteää ja ottanut hieman väriä. Sen jälkeen kaada munaksa lautaselle ja lisää vähän sinappia ja hieman enemmän ketsuppia ja hiero haarukalla mausteen munakkaan joka kohtaan. Jos ei maistu miltään, niin sulta on tuhoutunut makuaisti.
Vierailija kirjoitti:
Keitetty kananmuna ja Kallen mätitahna ja ruisleipä, nam!
Ja palan painikkeeksi tuopillinen kädenlämpöistä kaalimehua...avot!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Keitetty kananmuna ja Kallen mätitahna ja ruisleipä, nam!
Ja palan painikkeeksi tuopillinen kädenlämpöistä kaalimehua...avot!
Eikö kukaan enää syö grahampuuroa?
Jokapäivä kaksi voissa paistettua kananmunaa. Tällä sain verenpaineeni kohdilleen, ei enää lääkkeitä.
Minä heitän muutamia meetvursteja pannulle öljyn kerta. Kun ne alkaa rapsakoitua niin kaadan munakkaan päälle ja kääntelen. Herkkua ketsupin ja ruisleivän kanssa.
Mausteet on keksitty aikoja sitten...