Pyysin kaveria sushille niin se sanoi että ylihintaista moskaa
Kommentit (95)
Mä olisin lähtenyt ihan siltä istumalta. Minusta mäkkärissä saa ylihintaista moskaa.
No onhan se ihan ylihintaista, ja joissain paikoissa myös moskaa. Mutta ei se Mäkkäri juurikaan parempi ole.
Tonnikalaa ryöstökalastetaan muotiruokavillityksen takia.
Itse tehtynä tulee parempaa, saa maustaa riisin kunnolla ja kalakin on tuoreempaa.
Vierailija kirjoitti:
Ja pidät tuollaista kaveria, koska...?
Erilaiset ihmiset VOI olla kavereita.
Mäkkäri onkin parempaa roskaruokaa. Paljon hauskempaa ja paremman makuista. Miksette menneet muualle syömään.
Vierailija kirjoitti:
Tonnikalaa ryöstökalastetaan muotiruokavillityksen takia.
Suomeen ei tuoda ryöstökalastettua tonnikalaa. Toisekseen: sushi ei ole mikään villitys vaan vanhempi ruokalaji kuin läskisoosi. Kolmanneksi: susheissa on melko vähän tonnikalapäällysteisiä.
Nyt on joku trendi menossa, että sushia pitää haukkua julkisesti. Ihmiset avautuvat miten eivät ole "koskaan" siitä pitäneet (tai ovat maistaneet haukun yhtä palaa ja jättäneet leikin kesken).
Ai ei ole "villitys"?
No miksi sitä sitten tyrkytetään ja oletetaan, että kaikki tykkäävät ja pitäisi tykätä?
On varmaan vanha ruoka sinänsä, mutta ei Suomessa.
Samoin kuin chili.
Ok, jos tykkää mutta ei tarttis kuvitella että muidenkin pitäisi.
En käy ikinä pikaruokapaikoissa mutta menisin varmaan mieluummin mäkkäriin kuin sushipaikkaan.
Vierailija kirjoitti:
Ai ei ole "villitys"?
No miksi sitä sitten tyrkytetään ja oletetaan, että kaikki tykkäävät ja pitäisi tykätä?
On varmaan vanha ruoka sinänsä, mutta ei Suomessa.
Samoin kuin chili.
Ok, jos tykkää mutta ei tarttis kuvitella että muidenkin pitäisi.
Kuka sitä tyrkyttää? Minulle ei ole kukaan tyrkyttänyt.
Vierailija kirjoitti:
Nyt on joku trendi menossa, että sushia pitää haukkua julkisesti. Ihmiset avautuvat miten eivät ole "koskaan" siitä pitäneet (tai ovat maistaneet haukun yhtä palaa ja jättäneet leikin kesken).
Trendi on se, että siitä pitää tykätä tai on "juntti".
Haukutaan nimenom. niitä, jotka edelleen pitävät perinteisemmistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tonnikalaa ryöstökalastetaan muotiruokavillityksen takia.
Suomeen ei tuoda ryöstökalastettua tonnikalaa. Toisekseen: sushi ei ole mikään villitys vaan vanhempi ruokalaji kuin läskisoosi. Kolmanneksi: susheissa on melko vähän tonnikalapäällysteisiä.
No ei varmasti ole vanhempi ruokalaji, kuin läskisoosi / sianlihakastike!
Sushi on varsin tuore kexindö, sehän on muotivillitys vasta Edo-kauden alusta, 1800-luvun alkupuolelta!
Vierailija kirjoitti:
Nyt on joku trendi menossa, että sushia pitää haukkua julkisesti. Ihmiset avautuvat miten eivät ole "koskaan" siitä pitäneet (tai ovat maistaneet haukun yhtä palaa ja jättäneet leikin kesken).
Justhan tuossa joku ns. huippukokki selitti että sushi on Suomessa yleensä kaameaa. Omien kokemusten perusteella olen samaa mieltä. En viitsi antaa yhdellekään paikalle edes mahdollisuutta enää.
Vierailija kirjoitti:
Ai ei ole "villitys"?
No miksi sitä sitten tyrkytetään ja oletetaan, että kaikki tykkäävät ja pitäisi tykätä?
On varmaan vanha ruoka sinänsä, mutta ei Suomessa.
Samoin kuin chili.
Ok, jos tykkää mutta ei tarttis kuvitella että muidenkin pitäisi.
Sushi tuli Suomeeen 1986, joten ei se mikään uusi enää täälläkään ole.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tonnikalaa ryöstökalastetaan muotiruokavillityksen takia.
Suomeen ei tuoda ryöstökalastettua tonnikalaa. Toisekseen: sushi ei ole mikään villitys vaan vanhempi ruokalaji kuin läskisoosi. Kolmanneksi: susheissa on melko vähän tonnikalapäällysteisiä.
No ei varmasti ole vanhempi ruokalaji, kuin läskisoosi / sianlihakastike!
Sushi on varsin tuore kexindö, sehän on muotivillitys vasta Edo-kauden alusta, 1800-luvun alkupuolelta!
No kerropa, milloin läskisoosi keksittiin.
Riippuu sushista ja paikasta. Kyllä saa hyvää ja tuorettakin joistain paikoista.
Ja pidät tuollaista kaveria, koska...?