Ilta-Sanomat testasi ruisleipiä, harmi vaan kun olivat "ruis"leipiä muovipussissa
Yhtään ruisleipää ei kuitenkaan testissä ollut, vaan vehnällä jatkettuja sekaleipiä. Luonnollisesti kaikki testituotteet oli pakattu m u o v i p u s s i i n .
https://www.is.fi/menaiset/vapaalla/art-2000009011763.html
"Ruisleipä on siis yksi suomalaisten eniten ostamista ruuista. Kun kerran ruisleipää ostetaan niin paljon, onko väliä mitä ruisleipää kärryynsä poimii?" Niinpä.
Kommentit (84)
Hyvin maistuu suomalaisille ja on h a l a p a a .
Vierailija kirjoitti:
Mihin sit muka pitäis pakata?
Kannattaa kysyä jostain maasta, jossa on ruokakulttuuri eikä leipiä kuskata rekalla tuhatta kilometriä.
Vaasan ruispalat ohut herkku on tidellinen voittajaä
Kyllä tuossa ruisleipää näyttäisi olevan. En tiedä millaista ruisleipää sinä sitten syöt.
No voi voi jos ei kelpaa. Leivo sinä itte omat leipäsi ja pakkaa ne paperipussiin.
Jutun otsikon mukaan nämä epäruisleivät ovat "perinteisiä" :D
Täytyyhän ne laittaa umpinaiseen muovipussiin, että kestävät kuljetuksen rekalla maan toiseen laitaan ja ovat myytävissä viikon, eihän paikallisia leipomoita ja tuoretta leipää Suomessa tunneta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mihin sit muka pitäis pakata?
Kannattaa kysyä jostain maasta, jossa on ruokakulttuuri eikä leipiä kuskata rekalla tuhatta kilometriä.
Paperipussissa leipä kuivettuu jo kotimatkalla. Oletko aina ostanut leipäsi paperipussissa.?????????
ONko ap:lla puhtaat jauhot pussissa??
No ei me ollakaan missään etelä-euroopassa, jossa tuoretta leipää on joka kaupassa
Kyllä aapeella on suuret murheet!!! Ruisleipää muovipussissa herranjumala sentään!!!!!
"Perinteistä" :D Yleensähän perinne on jotain vuosisatoja ollutta, ehkä sitten 1800-luvulla vietiin rekalla muovipussissa leipiä 500 km.
Vierailija kirjoitti:
No ei me ollakaan missään etelä-euroopassa, jossa tuoretta leipää on joka kaupassa
Eikö olisi syytä pyrkiä siihen, että ruoka on hyvää ja tuoretta ilman säilöntäaineita?
Menenkin huomenna ostamaan ruisleipää muovipussin kera. Nam!
Vierailija kirjoitti:
Täytyyhän ne laittaa umpinaiseen muovipussiin, että kestävät kuljetuksen rekalla maan toiseen laitaan ja ovat myytävissä viikon, eihän paikallisia leipomoita ja tuoretta leipää Suomessa tunneta.
Ne ei yksinkertaisesti kannata. Kyllä tunnetaan, mutta muutamilla leivillä ei kateta palkoja yms.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei me ollakaan missään etelä-euroopassa, jossa tuoretta leipää on joka kaupassa
Eikö olisi syytä pyrkiä siihen, että ruoka on hyvää ja tuoretta ilman säilöntäaineita?
No varmaan on. Mutta minä en pelkää ruisleivän säilöntäaineita joten ei niinkään kiinnosta onko se vastaleivottua vai ei. Jos haluan tuoretta ruisleipää, leivon itse.
Mihin sit muka pitäis pakata?