Ärsyttävimmät ruoka-aineet, vaikka niistä loppujen lopuksi tuleekin hyvä ruoka?
Itse en tykkää mustikoista, koska ne ovat niin sotkevia eikä mustikkatahroja meinaa saada millään vaatteista pois. Silti niistä tulee älyttömän hyvää mustikkapiirakkaa.😋
Toinen ruoka-aine, mikä on ärsyttävä on riisi, koska kun riisipussia yrittää avata, puolet riisistä leviää aina pitkin pöytiä ja tahmaiset riisit vasta ärsyttäviä sukanpohjassa onkin. Silti täytyy parikertaa viikossa tehdä riisiruokia, koska se on niin hyvää. 😄
Kommentit (25)
Ei ärsytä mustikat eikä riisi, mutta maa-artisokka ärsyttää.
Älyttömän herkullista, mutta hirveä kuoriminen.
Älä käytä kokatessa sellaisia vaatteita joiden likaantuminen häirii. Ja avaa se riisipussi tiskialtaassa.
Vierailija kirjoitti:
Valkosipuli
Käytän kynnetöntä tai pakastettua.
Punajuurta rakastan ja otan jos tarjolla.
En osta itse.
Silakat haisevat paistettaessa. Syön ravintolassa niitä sitten.
Sipuli. Käytän melkein joka ruokaan ja inhoan edelleenkin sen kuorimista.
Inkivääri. Hankala kuorittava, mutta niin herkkua.
Vierailija kirjoitti:
Valkosipuli
Tän murskaan lihanuijalla, kuiva kuori lähtee. Sisuksen pilkon keittiösaksilla ruokaan.
Vierailija kirjoitti:
Inkivääri. Hankala kuorittava, mutta niin herkkua.
Tästä syystä käytän aina inkivääritahnaa.
Mustikkatahra lähtee kun lirutat sen päälle kiehuvan kuumaa vettä. Tuore tahra häviää siinä silmiesi edessä. Vanhaan tahraan sama käsittely ja normaali pesu.
Ärsyttävin ruoka-aines on granaattiomena.
Maa-artisokka. Herkullinen keitto tulee, mutta voi jumalavita mikä työ on niitä kuoria.
Ei ole kyse ruoka-aineesta, vaan niiden yhdistelmästä, mutta blinit.
Herkullisia tuoreina, mutta paistaminen on hirveää käryttämistä, jossa menee ikä ja terveys. Vaikka paistaa usealla pannulla kerrallaan, aina paistetut on ehditty syödä ennen kuin paistaja ehtii pöytään.
Siskonmakkarat. Ikävä puristella kuorestaan, mutta kyllä tulee hyvä soppa.
Avokado. Hirmuisen vaikea osua juuri siihen hetkeen, kun avokado on kypsynyt muttei vielä pilalla tai homehtunut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valkosipuli
Käytän kynnetöntä tai pakastettua.
Kynnetön valkosipuli ei ole valkosipulia, vaan purjon lajike. Ei ole sama asia ollenkaan kuin tavallinen valkosipuli.
Pekoni. Räiskii ja käryää paistaessa, eli laiskana lämmitän uunissa. Mutta joskus olisi kiva paistaa munia ja pekonia.
Valkosipuli