Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos teette uunissa kokonaisen kanan, miten saatte siitä maistuvaa?

Vierailija
05.11.2022 |

.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pintaan hierotaan öljyn kera sopivat mausteet (tai sitten marinoi itsetehdyssä liemessä ehkä vrk:n verran) ja lisäksi yrtit kanan sisään tai sitten ihan tuhdimmat täytteet jotka sitten syödään siinä ohessa.

Vierailija
2/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

60C ja arvokasta balsamviinietikkaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos jaksat väkertää, niin maustevoi nahan alle.

Vierailija
4/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vaan laittaa broilerin sinne uuniin. Ei siinä mitään kikkailuja tarvita.

Vierailija
5/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

eipä tarvi kikkailuja, kanassa on maittavaa rasvaa mikä on silti pehmeämpää kuin muut eläinrasvat

Vierailija
6/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos jaksat väkertää, niin maustevoi nahan alle.

Esinahan alle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen aina airfryerin pyörivässä vartaassa niin kanan rasvat maustaa ja mehustaa kanan.

Vierailija
8/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen kuten kalkkunankin eli laitan sisälle suolaa, omenanpaloja ja luumuja, pinnalle suolaa ja mustapippuria, vuokaan voita. Kun voi on vähän ruskistunut, kaadan omenamehua vuokaan ja voitelen nesteellä kanaa useamman kerran paistamisen aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
05.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen kanalle keittämistä, siitä ei tule hyvää uunissa. Jos haluat uuniruokaa, osta kokonainen broileri. Suolan ja pippurin lisäksi jotain yrttiseosta sisälle ja nahkaan, mitään muuta ei tarvita. Sisälle voi laittaa jotakin kasvista, itse olen laittanut usein purjon palasia tai sipulia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi yksi