Suolainen tarjottava, joka säilyy huoneenlämmössä
Jos raikkaat voileivät eivät ole vaihtoehto, mitä tarjota suupalana vieraille.
Jotain suolaista tarjottavaa, joka säilyisi huoneenlämmössä ~10 tuntia. Kertokaahan jotain kivoja vaihtoehtoja, muuta kuin perunalastut, pähkinät, suolainen piirakka.
Kommentit (18)
Erilaiset voitaikinaleivonnaiset, joissa on esim. kasvis-, juusto- tai meetvurstitäyte. Siis kaupan paistopisteen juustohyrrät ja sentapaiset.
Vierailija kirjoitti:
Karjalanpiirakat, pasteijat
Luitko aloitusta yhtään?
Vierailija kirjoitti:
Karjalanpiirakat, pasteijat
Luitko edes otsikkoa?
Joku piirakka, vaikka sipulipaprikasuolakurkkupiirakka.
Perunalastut, suolapähkinät, muut raksut.
Suolainen piirakka?
Oliivit, kaikki suolaiset säilykkeet.
Ap,miksi noin kauan oltava huoneen lämmössä ?
Vierailija kirjoitti:
Ap,miksi noin kauan oltava huoneen lämmössä ?
Juhlatilasta puuttuu kylmäsäilytys, tarjottavien kuljetus juhlatilaan ja vierailla mahdollisuus saapua liukuvasti. (Sekä oma laiskuus hommata jotain kylmäkalleja tarjottavien alle.)
Kypsytetyt juustot. Niitähän ei saa edes tarjoilla jääkaappilämpöisinä. Tai saahan, mutta moni juusto on kammottavan makuinen kylmänä, oikea maku tulee esiin vasta seisottuaan huoneenlämmössä jokusen tunnin. Siihen kaveriksi jotain keksejä.
Coctailtikut, sisältäen esim. tomaattia ja viinirypäleitä, melonia sekä säilykkeitä, oliivi-valkosipuli-ananas-artisokka-coctail suolakurkut. Kypsytetyt juustotkin lienee melko säilyviä, sekä meetwursti/salami-pötköstä kuutioita. Lisänä suolakeksit ja breadsticksejä.
Vierailija kirjoitti:
Coctailtikut, sisältäen esim. tomaattia ja viinirypäleitä, melonia sekä säilykkeitä, oliivi-valkosipuli-ananas-artisokka-coctail suolakurkut. Kypsytetyt juustotkin lienee melko säilyviä, sekä meetwursti/salami-pötköstä kuutioita. Lisänä suolakeksit ja breadsticksejä.
Niin ja vaikka viikuna- ja kirsikkahilloa oheen sopien siis varsinkin noiden kypsytettyjen juusotjen ja suolakeksien kanssa.
Erilaiset tapakset. Oliivit, kovat juustot, salamit, marinoidut valkosipulit, savustettu ja kuivattu poro, viininlehtikääryleet, marinoidut sienet jne. Säilyvät monesti huoneenlämmössä avaamattomana, niin voi availla sitä mukaan, kun vieraita tulee.
Karjalanpiirakat, pasteijat