Voiko pakastaa
Tuossa on tulossa kattilallinen lihakeittoa jota jää aika paljon yli tarpeen, voiko keittoruokia laittaa rasioissa pakastimeen?
Kamala heittää poiskin ylimääräinen.
Kommentit (13)
Vaikka kiviä voi pakastaa, tiedoksesi. Mutta ei välttämättä kannata. Keittoja voi ihan hyvin pakastaa :)
[quote author="Vierailija" time="25.09.2015 klo 13:16"]
Tottakin voi pakastaa toi ensimmäinen on tyylillinen pöljä näillä sivuilla. En kyllä tiedä oletko tosissasi? Maitoakin voi pakastaa, etkä huomaa mitään eroa ei pakastettuun
[/quote]
Ehkä aloittaja on se tyypillinen pöljä.
Seuraavahan on vitsi, et sitä huomannut?
[quote author="Vierailija" time="25.09.2015 klo 14:07"]
Voi, mutta mielestäni perunan maku ja rakenne kärsii
[/quote]
Näinhän se on. Pakastaminen on suosittua, mutta vähän joka tuote siitä kärsii enemmän tai vähemmän.
Jotkut elintarvikkeet menevät suorastaan pillalle muun muassa raejuusto. Leipä kuivuu, naudanfile ei ole aivan tuoreen veroinen jne.
Kannattaa kysyä pakastimelta, että tykkääkö mokoma juuri sinun keitostas?
Ei voi. Pakastimen kompressori kuumenee ja voi sytyttää pahimmassa tapauksessa tulipalon.
Lihakeitto on itse asiassa erityisen vaarallinen. Olen kuullut, että makkarakeittoa voi pakastaa kunhan käyttää mahdollisimman vähälihaista makkaraa (esim. HK:n Sininen), mutta varmista tämä vielä pakastimen valmistajalta.
Tottakin voi pakastaa toi ensimmäinen on tyylillinen pöljä näillä sivuilla. En kyllä tiedä oletko tosissasi? Maitoakin voi pakastaa, etkä huomaa mitään eroa ei pakastettuun
Yhden annoksen rasiat ovat käteviä varsinkin silloin, kun joku syö annoksen kerralla vaikka työeväänä tai jossakin opiskelija-asunnossa tai muualla reissutyössä.
Täällä on kyllä aikamoista kommentointia? Pakastaa voi melkein kaiken mutta maku kärsii aina, mutta ei
välttämättä paljon riippuu tuotteesta.
Keitetty peruna alkaa maistua pahalta pakastamisen jälkeen ja rakenne muuttuu. Paljon perunaa sisältävää lihakeittoa ei kannata pakastaa, tai jos pakastaa kandee potut poimia pois. Muuten toki pakastimeen vaan :-) Vanha ketju mutta tulipa sanottua!
Voi, mutta mielestäni perunan maku ja rakenne kärsii