Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lihapullat ála Ex-Chef

Vierailija
30.08.2015 |

400 gr jauhelihaa

mustapippuria

valkopippuria

tinjamia

sipulia pieneksi pilkottuna

ripaus voita

1 kananmuna

korppujauhoja

valkosipulia

inkivääriä

mietoa chiliä

merisuolaa tai ruususuolaa

muserrettuja pähkinöitä sekaan. esim cashew

thaibasilikaa

yms. yrttejä jotka sopivat omaan makuusi.

Paistetaan tietenkin valurauta pannulla. Pannulta otetaan maut talteen paistamisen jälkeen kermalla, sekä lisätään ripaus konjakki-sinappia tai sinappi jauhetta, tai itse tehtyä, ripaus hyvää ketsuppia. Esim luomu ketsuppi käy. Lisätään hieman vettä.  Kastikkeeseen voi lisätä vielä sipulia sekä pannun kautta kanttarelleja.

Siinä perus pohja, joka on muunneltavissa.

T: Ex-ammatti-kokki

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
30.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullia tehdessä kädet sitten kannattaa kastella kylmällä vedellä, niin ei tartu kaikki käsiin kiinni. Semmoisen 10-15 lihapullan välein.

T: Ex-ammatti-kokki

 

Vierailija
2/3 |
30.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullia haudutetaan siinä kastikkeessa vielä 20-30 minuuttia (vähintään), jotta antavat lisämakua siihen kastikkseeseen. 

Kysyttävää?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
30.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole myöskään haitaa, jos maustaa sitä kastiketta oman mielensä mukaan. Itse pidän erityisesti rosepippuri / kanaliemestä siinä mausteena.

T: Ex-ammatti-kokki