Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein illalla italian padan valmiiksi tälle päivälle, ja se jäi yöksi hellalle. voiko syödä?

Vierailija
21.09.2006 |

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli ei pelkkää mikrolla " puolilämpimäksi"

Vierailija
2/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

a kammottava

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

bakteereita sen verran jo ettei ole enää terveellistä syödä. Tokihan voit ottaa riskin ja syödä itse, mutta älä ainakaan lapsille syötä sitä!

Vierailija
4/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

siksi esim. pitojen tarjoilua tehtäessä suositus on PIKAINEN JÄÄHDYTYS ja sitten viileään.

Vierailija
5/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Usein teemme illalla ruokaa, joka on nukkumaan mentäessä vielä niin kuumaa, ettei viitsi jääkaappiin laittaa. Annamme jäädä hellalle yöksi ja minkään sortin vaivoja ei koskaan ole näistä ruuista tullut.

Vierailija
6/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän se maksakaan kun joku 5 euroo satsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

erittämään toksiineja (= myrkkyjä). ei ne bakteerit mitään, vaan ne toksiinit. ei ne toksiinit kuumentamalla lähde

Vierailija
8/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bakteereja on jo aivan järkky määrä tuollaisen jälkeen. Vaikkei siitä sairastuisikaan, niin ei kannata syödä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

heitä pois vain. ensi kerralla tuskin enää unohtaa..

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi kaksi