Miten teet makaronilaatikon?
Kommentit (36)
En tee makaronilaatikkoa, haluan syödä vain hyvää ruokaa.
Paistan jauhelihan ja lisään siihen puolikkaan Hk:n blöön. Laitan sipulia, mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta, valkopippuria ja joskus valkosipulia.
Kiehautan suolaveden ja laitan siihen 2 pussia makaronia. Keitän niitä 5 minuuttia.
Laitan makaronit ja jauhelihamakkaran pataan, n. litran maitoa ja munan. 200 astetta ja tunti uunissa.
Syödään ketsupin kanssa.
Makaronilaatikko pitää osata tehdä oikein, sillä väärin tehtyjen makaronilaatikkojen vuoksi on otettu Suomessa lapsia jopa huostaan. Hienoa lastensuojelua täällä Suomessa.
Makaronia, jauhelihaa, sipulia, pekonia, joskus homejuustoa, munamaitoa ja ruokakermaa. Sekaisin ja uuniin.
Ihan oikeaa ei enää kannata edes yrittää, ellei sitten hae makaroneja Venäjältä tms. Suomalaiset myllynparhaat ym. on tehty durumista, joka ei ikinä puuroonnu ja turpoa sellaiseksi ihanaksi mössöksi, joka tekee tylsästä pastapaistoksesta oikean makaryynilooran. Harmaan, ankean ja mauttoman Suomi-herkun.
Paistan jauhelihan ja sipulin, keitän makaronit, duunaan uunivuokaan ja laitan sekaan oliiveja, paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, munamaitosa ja pinnalle juustoraastetta ja korppujauhoja.
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:37"]
Makaronia, jauhelihaa, sipulia, pekonia, joskus homejuustoa, munamaitoa ja ruokakermaa. Sekaisin ja uuniin.
[/quote]
Mitä on ruokakerma?
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:41"]
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:37"]
Makaronia, jauhelihaa, sipulia, pekonia, joskus homejuustoa, munamaitoa ja ruokakermaa. Sekaisin ja uuniin.
[/quote]
Mitä on ruokakerma?
[/quote]
Google kertoo sinulle, jos et tiedä.
Paljonko on 5-6 dl keitettyä makaroonia kuivana? Eli meneekö yhteen laatikkoon useampi pussi?
Miten joku ei voi tietää mikä on ruokakerma? Ihiminen joka ei koskaan tee ruokaa eikä käy koskaan syömässä missään eikä ainakaan keskustele ruuasta muiden ihmisten kanssa.
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:40"]
Paistan jauhelihan ja sipulin, keitän makaronit, duunaan uunivuokaan ja laitan sekaan oliiveja, paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, munamaitosa ja pinnalle juustoraastetta ja korppujauhoja.
[/quote]
Hyvää tulee varmaan, mutta miksi tuollaista herkkua pitäisi pilkata nimellä makaronilaatikko? Sehän on pastagratiini.
Vaihtelee. Viimeksi keitin tummaa pastaa, paistoin jauhelihan ja pekonipaketin jämät, sipulia, joukkoon sulatin koskenlaskijan. Päälle tomaattiviipaleita.
ruokakerma+korppujauho, sipuli +jauheliha paistetaan+suolaa, munamaito+mausteet
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:47"][quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:40"]
Paistan jauhelihan ja sipulin, keitän makaronit, duunaan uunivuokaan ja laitan sekaan oliiveja, paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, munamaitosa ja pinnalle juustoraastetta ja korppujauhoja.
[/quote]
Hyvää tulee varmaan, mutta miksi tuollaista herkkua pitäisi pilkata nimellä makaronilaatikko? Sehän on pastagratiini.
[/quote]
Koska teen sen perusmakaroneihin ja käytin pohjana makaronilaatikon ohjetta :)
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:40"]Ihan oikeaa ei enää kannata edes yrittää, ellei sitten hae makaroneja Venäjältä tms. Suomalaiset myllynparhaat ym. on tehty durumista, joka ei ikinä puuroonnu ja turpoa sellaiseksi ihanaksi mössöksi, joka tekee tylsästä pastapaistoksesta oikean makaryynilooran. Harmaan, ankean ja mauttoman Suomi-herkun.
[/quote]
Keitän itse reilusti yli ohjeen ajan niin tulee pehmeitä, ei tuu muuten hyvää.
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:45"]
Miten joku ei voi tietää mikä on ruokakerma? Ihiminen joka ei koskaan tee ruokaa eikä käy koskaan syömässä missään eikä ainakaan keskustele ruuasta muiden ihmisten kanssa.
[/quote]
tiedän kyllä mikä se on, mutta en käytä sitä. Käytän vain aitoa kermaa. Mutta makaronilaatikon teen munamaidolla.
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:37"]
Makaronilaatikko pitää osata tehdä oikein, sillä väärin tehtyjen makaronilaatikkojen vuoksi on otettu Suomessa lapsia jopa huostaan. Hienoa lastensuojelua täällä Suomessa.
[/quote]
Myös alapeukuista päätellen täällä on ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että on vääriä tapoja tehdä :D
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 14:50"]
ruokakerma+korppujauho, sipuli +jauheliha paistetaan+suolaa, munamaito+mausteet
[/quote]
...makarooni?
Makaronia, sipulia, maustettua jauhelihaa ja lihaliemi jossa paketti koskenlaskijaa.