Omituinen yhdistelmä, mut mun suurta herkkua
Kokis ja kylmät kuorettomat nakit. Se vaan jotenkin toimii mun suussa. Onneksi en ostele usein kumpaakaan...
Teinin lemppari nakkia dipattuna banaanijugurttiin.. Yökh...
Onko muilla jotain vastaavaa "omituista" yhdistelmää?
Kommentit (116)
[quote author="Vierailija" time="26.01.2015 klo 00:21"]Mun mies joskus seurustelumme alkuaikoina levitti perunasalaattia saarioisen einespizzan päälle..
[/quote]
Mitä outoa tuossakin muka on? Sinä olet enemmän outo.
Tykkään dippailla kurkkutikkuja vahvaan sinappiin, syödä puoliksi halkaistuja tomaatteja sokerilla, kurkkuja aromisuolalla ja suklaavanukasta maustekurkulla.
Puolijäiset pakasteherneet sekoitettuna majoneesiin ja mössö leivän päälle, nam!
Sit toki nää perinteiset ranskalaiset pehmiksellä ja leipä jogurtilla jutut.
Ranskalaiset + jäätelö
Ruisleipä + maksamakkara + jogurtti
Nakit + jogurtti
Kokis + turkispippurit laitettuna kokiksen joukkoon
Raejuustoa vähän joka ruokaan mm. Jauheliha- ja lohikeittoon
Juustonaksut ja maito, raskaana ollessa tuli tällainen himo. Eli juustonkasut "muroina" ja maitoa päälle :D! Ai että oli ihanaa, ei kyllä enään.
Nykyään tykkään laittaa pullan päälle voita ja jotain leikkelettä, joskus jos harvoin on, niin savukylkeä ai ai nam :D ja juustoa. Ja kun muut syö pannaria hillolla, niin minä suolaisilla täytteillä :P
Oikeesti hyi oksennus näitä teiän juttuja!! YÖK pahin toi suklaamousse ja maksamakkara hyi helvetti
Ranskikset ja pehmis. Nuorempana tuli syötyä näitä yhdessä useinkin. Enää en syö ranskiksia, kun pitää huolehtia linjoista.
Ruisleipä ja banaani. Kokeilkaapa tätä: 2 siivua ruisleipää ja niiden päälle mössätään banaani haarukalla. Eli puolikas bansku per leipä. Sitten leivät minuutiksi mikroon täys teholla. On muuten herkkua ja sopii laihduttajillekin.
Hoidin aikoinaan lasta, joka halusi kaikkiin ruokiin ketsuppia. Kerran testattiin: bansku ja ketsuppi. Hyvin maistui lapselle.
Ääh, mua alkaa oikeasti oksettaa kun luen näitä. Olen aika herkkä makuaistini kanssa. Mulle ei oikein uppoa tavallisetkaan yhdistelmät, eli esim. perinteinen kermatäytekakku saa helposti aikaan migreenin. Kermavaahto menee pelkästään, samoin kakkupohja, mutta ne yhdessä, yök :(
Minulla erikoisinta on joskus oikein rapeaksi paahdettu paahtoleipä ketsupilla ja joskus lapsena tein usein edam-juustosta rullia, joihin piilotin sisään rusinoita, oli hyvää silloin. En tiedä, maistuisiko enää.
Ruisleipä, jonka päälle ensin voita, sitten kylmäsavulohta ja päälle perunasalaatti!
On muute hyvää!
[quote author="Vierailija" time="26.01.2015 klo 00:21"]Mun mies joskus seurustelumme alkuaikoina levitti perunasalaattia saarioisen einespizzan päälle..
[/quote]
No meillä kaikki laittaa punajuurisalaattia minkä tahansa pitsan päälle.
Paksu siivu gotlermakkaraa kahvin kanssa.
Kuinka moni keksii nuo jutut omasta päästä. Kuulostaa niin yököttävää pahemmalta. Maksamakkaraa ja suklaavanukasta? Oikeesti?
Itellä ei löydy mitään, mutta veljeni laittaa puuroon ketsuppia
Lapsena rakastin maksalaatikkoa ketsupilla, kylkeen vielä kurkkua ja raaka nakki, aah!
Nuorempana dippailin minäkin nakkeja jogurttiin ja luulin olevani ainoa! Mutta meitähän on monta! :D
ruisleipä jonka päällä mansikkahilloa ja raejuustoa. nam!
myös banaani on hyvää ruisleivän päällä. jotkut pitää myös outona kun laitan myös riisiin ketsuppia. joskus myös pottumuusiin.
Suolaisen ja makean yhdistäminen tuntuu olevan suosittua, itse tykkään ranskalaisista ja mansikkapirtelöstä. Veljeni lapsena dippailu nakkeja jogurttiin ja söi maksalaatikkoa ketsupilla, mikä onkin kai ihan yleistä
No tämä ei kait ole niinkään omituinen, mutta hapansilakkaa kermavaahtoon dipattuna. Ai ku on ihanaa. Kerran tarjosin naapurin väelle ja ei ole sen jälkeen vieraisilla käyneet.