Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Parvekkeen chilikasvi tuotti jättisadon, miten ne voisi säilöä parhaiten talveksi?

Vierailija
26.08.2021 |

Pakastaminen vai kuivaus? Tuoreena ei mene millään kaikki nyt heti ruuanlaitossa.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
26.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivaamalla, sen jälkeen jauhaa mausteeksi tai sitten pakkaseen. 

Vierailija
2/3 |
26.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole asiantuntija mutta itse kuivaisin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
26.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osa pakastimeen ja osa kuivataan. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi neljä viisi