Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Riisipuuro ei onnistu vaikka se on herkkuani. Aina palaa pohjaan

Vierailija
19.08.2021 |

Se olisi niin hyvää lempiruokaani ja sekoittelen koko ajan silti palaa ruskeita klönttejä puuroni täynnä

Kommentit (76)

Vierailija
1/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla kerroskattilaa?

Vierailija
2/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haudekattila poistaa tuonkin ongelman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne klöntit haittaa kuin esteettisesti.

Vierailija
4/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkäätkö uuni-riisipuurosta? Aloin itse tekemään sitä, koska mulla paloi hellalla aina riisipuuro pohjaan.

Vierailija
5/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pala, sitä on hämmennettävä pohjaa myöten siten että koko pohja-ala tulee käytyä läpi.

Vierailija
6/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä siihen rasvaista maitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pala, kun hämmentää eikä pidä levyä liian kuumalla.. En tiedä muistanko oikein, mutta eikö kiehumaito tms. Ollut sellainen, ettei pitäisi palaa pohjaan.

Vierailija
8/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä Kiehu maitoa ja hämmennä, ei varmaan pala

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiehu maitoa, kevyt keittolämpö, jatkuva hämmentäminen ja onnistuu.

Minäkin osaan keittää riisipuuron.

Vierailija
10/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maito pitää olla täysmaitoa ja riisiä voi hetken keittää vedessä, ennen maidon lisäämistä. Ja onko hellasi liian kuumalla ja kattila pitää olla paksupohjainen. Soijamaidosta muuten tulee hyvä riisipuuro, mutta hämmentää sitäkin pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aromipesä`?

Vierailija
12/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei pala, kun hämmentää eikä pidä levyä liian kuumalla.. En tiedä muistanko oikein, mutta eikö kiehumaito tms. Ollut sellainen, ettei pitäisi palaa pohjaan.

Ei tarvita mitään erikoismaitoa, ihan tavallinen rasvainen maito käy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan yritetty tehdä rasvattomaan maitoon😂😂😂😂😂.

Vierailija
14/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerroskattila. Ei tarvi kun käydä sekoittamassa muutaman kerran ja täydellistä puuroa tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei pala, kun hämmentää eikä pidä levyä liian kuumalla.. En tiedä muistanko oikein, mutta eikö kiehumaito tms. Ollut sellainen, ettei pitäisi palaa pohjaan.

Ei tarvita mitään erikoismaitoa, ihan tavallinen rasvainen maito käy.

No ei tarvita, mutta jos sen avulla onnistuu paremmin niin ei ole rikos käyttää. Duh.

Vierailija
16/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmista puuro vesihauteessa. Isompaan kattilaan vettä ja päälle pienempi kattila jossa keitetään puuro.

Vierailija
17/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin kävi minullekin aina, kunnes jo kauan sitten hommasin haudutuskattilan. Siinä se tulee itsestään.

Vierailija
18/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näillä onnistun itse: keitä riisiä pidempään pelkässä vedessä, pidempään kuin ohjeessa. Lisää punainen maito ja laita levy ihan pienelle ja anna hautua. Sekoita välillä niin, että käyt läpi koko pohjan puulastalla tai vispilällä. Maltti on valttia. Liian kova lämpö ja kiire polttaa maidon pohjaan.

Vierailija
19/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kattilaan vettä ja haudutusosaan n. puoli litraa vettä ja riisit. Kun riisit on vähän turvonneet niin litra maitoa ja sekoitus. Pienellä lämmöllä haudutetaan pitkään ja välillä vaan tarkistetaan, että vesi ei pääse loppumaan.

Vierailija
20/76 |
19.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse keitän riisin vedessä kypsäksi. Riisin kypsettyä laitan siihen kermaa, kiehautan nopeasti koko ajan hämmentäen. Ei ole koskaan palanut pohjaan. En siis käytä maitoa ollenkaan. Kerman määrän oppii annostelemaan kokemuksen kautta. Määrä riippuu tietysti myöskin kerman rasvaprosentista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi yhdeksän