Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko pröystäilyä, kun meillä syödään kermassa haudutettua uunilohta ja valmiiksi pestyjä varhaisperunoita

Vierailija
26.07.2021 |

tilillä, voilla ja hienolla merisuolalla maustettuna näin arkipäivänä, heti maanantaina?

Kommentit (90)

Vierailija
1/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei nykyään mietitä tuollaisia asioita.

Kaikki tekevät kaikkea.

Vierailija
2/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan normi arki safkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole ja taidan napata tuosta idean mitä meillä syödään tänään koska pää on lyönyt tyhjää.

Vierailija
4/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noinhan tää elämä menee. Jotkut syö euron lenkkimakkaraa halvalla punatarra-leivällä. Toiset jotain parempaa (ja kallista).

Vierailija
5/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tyttöpieni, jos tuo on mielestäsi kovakin juttu jota pitää ihmetellä, niin kovin on pieni maailmasi. Monille tuo on aika peruslounas. 

Vierailija
6/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En haudattaisi lohta kermassa, yh. Käytän kyllä kermaa muuten.

Mutta pröystäilkää rauhassa, niin minäkin teen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa hyvältä. Meillä lapsuuden kodissa syötiin lohta vain harvoin. Esimerkiksi isän viiskymppisillä muistan olleen graavilohta tarjolla. Nykyään on varaa itselläkin syödä vaikka just uunilohta silloin tällöin.

Vierailija
8/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Miksi mietit sellaista? Saattaisin olla kateellinen ja vesi kielellä, jos teillä olisi lohicevicheä heti maanantaina. Yksi lemppareistani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan ok, mutta miksi se uunilohi pitää pilata kermalla?

Vierailija
10/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam. Hyvä vinkki. Vois tehdä tällä viikolla. Haudutan kuitenkin ruokakermassa en kuohukermassa niin tulee kepeämpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

On pröystäilyä, jos teillä on henkilökunta joka tekee tuon perheelle Suomessa. E-euroopassa jo keskiluokkaisella perheellä on varaa palvelusväkeen.

On pröystäilyä, jos Suomessa perheellisellä on arkena aikaa valmistaa tuollainen ateria itse. Viikonloppuna aikaa on paremmin

Itse ruoka-ainekset kun itse tekee, eikä osta palvelua, on halpoja marketeissa.

Vierailija
12/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi nyt ei ole edes kummoinen kala, söisit jotakin oikeaa laatukalaa. Perunoista esim. Siikli ihan ok.    

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan ok, mutta miksi se uunilohi pitää pilata kermalla?

Milläs muulla hauduttaisit? Eikö tule kuivaa, jos pelkkä lohifile "makaa" vuoassa?

Ap.

Vierailija
14/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lohi nyt ei ole edes kummoinen kala, söisit jotakin oikeaa laatukalaa. Perunoista esim. Siikli ihan ok.    

Lohihan on ihanaa. Mikä kala on mielestäsi laatukalaa?

eri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan ok, mutta miksi se uunilohi pitää pilata kermalla?

Milläs muulla hauduttaisit? Eikö tule kuivaa, jos pelkkä lohifile "makaa" vuoassa?

Ap.

No ei,kun et pidä sitä liian kauaa uunissa.

Vierailija
16/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan ok, mutta miksi se uunilohi pitää pilata kermalla?

Milläs muulla hauduttaisit? Eikö tule kuivaa, jos pelkkä lohifile "makaa" vuoassa?

Ap.

Et taida olla kummoinen ruoan laittaja? Lohesta ei tule kuivaa, ellet pidä sitä liian pitkään uunissa.

Vierailija
17/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi on rasvainen kala. Siitä ei tule kuivaa, kun ei pidä liikaa uunissa ja liian kovalla lämmöllä. 

Olen yleensä laittanut kylmän kastikkeen uunilohen kanssa: kermaviiliä, tilliä, sipulia ja aivan ripauksen sinappia. Kermassa hauduttaminen kuulostaa liian "tukevalta" meidän perheen makuun.  

Vierailija
18/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole. Ihan arkiruokaa tuo.

Vierailija
19/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et pröystäile niin se ei ole pröystäilyä. Mielestäni tuo ruoka ei kuulosta siltä että kannattaisi edes ytittää pröystäillä.

Vierailija
20/90 |
26.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on palvelusväki tekemässä niin on, muuten ei