Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä tekisin ämpärillisestä karviaisia?

Vierailija
14.08.2006 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi hyvää, ohjetta vain en muista. Tulee porkkanaa yms. sopii kakun väliin yms.

Vierailija
2/6 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

työnnä marjat per....seen ja vatkaa ja sitten purauta pakkaseen, niin täällä iana neuvotaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nopeeta oli ja hyvää on esim. (pinaatti)lettujen kans.

Vierailija
4/6 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

,jossa on sipulia jajotain mausteita. Kaiva ohje netistä tai keittokirjasta.

Vierailija
5/6 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 1/2 kg porkkanoita

3 l karviaisia

1 1/2 kg hillosokeria

1 dl vettä



Kuori ja raasta porkkanat sekä perkaa karviaiset. Laita karviaiset ja porkkanaraaste kattilaan veden kera. Keitä seosta noin tunnin ajan, kunnes saat ainekset helposti soseutettua. Lisää sekaan hillosokeri, ja keitä n. 10 min. Tölkitä puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje, säilytä kylmässä.

On hyvää muuten täytekakun täytteenäkin.....tai kaikki mun tutut tykkää ainakin.

Vierailija
6/6 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

mehustuivat ihan hyvin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän kaksi