Mikä on paras uunimakkara?
Kommentit (28)
Huilintuhti juuso, johon on tehty viiltoja ja niihin laitettu lisäjuustoviipaleet.
Atrian Punaisessa on aito lihamaku.
Vierailija kirjoitti:
Atrian Punaisessa on aito lihamaku.
Tämä on hyvä uunimakkara.
Eikä hintakaan ole paha.
HK:n sininen on ainoa oikea uunimakkari. Emmentalia viiltoihin.
HK:n sininen OLI aikoinaan ykkösuunimakkara. Ei ole enää. Selkeästi tuotteen koostumusta on muutettu eli heikennetty. Todellakin haluaisin kuulla, mikä on nykyisin kunnon uunimakkara! Joka siis ihan oikeasti maistuu todella hyvältä.
Vierailija kirjoitti:
Atrian Punaisessa on aito lihamaku.
No ei ole, kun ei siinä ole lihaakaan.
Todella hyvälle lenkkimakkaralle olisi kysyntää täälläkin. En tiedä enää nykyään yhtään sellaista, joten ihan mielelläni kuulisin sellaisista...
HK voisi vaikka palauttaa entisaikojen Sinisensä takaisin... Onko se liikaa vaadittu? Mitä siinä on muuten muutettu, kun se maistuu nykyään niin kumiselta...?
Pirkka tuotteen bratwurstit ovat hyviä.
Wurstin tekemää.
Vierailija kirjoitti:
HK:n sininen on ainoa oikea uunimakkari. Emmentalia viiltoihin.
Itse suosin ketsuppia, sinappia ja Edamia, mutta HK-bleau on kyllä klassikkotuote. Helmi suomalaisen keittotaiteen kruunussa.
Vierailija kirjoitti:
Todella hyvälle lenkkimakkaralle olisi kysyntää täälläkin. En tiedä enää nykyään yhtään sellaista, joten ihan mielelläni kuulisin sellaisista...
HK voisi vaikka palauttaa entisaikojen Sinisensä takaisin... Onko se liikaa vaadittu? Mitä siinä on muuten muutettu, kun se maistuu nykyään niin kumiselta...?
Siinä ei ole muuttunut yhtään mikään.
Se muutos on tapahtunut sinun pääsi sisällä.
Olen korvannut HK:n sinisen Atrian punaisella.
Vierailija kirjoitti:
Todella hyvälle lenkkimakkaralle olisi kysyntää täälläkin. En tiedä enää nykyään yhtään sellaista, joten ihan mielelläni kuulisin sellaisista...
HK voisi vaikka palauttaa entisaikojen Sinisensä takaisin... Onko se liikaa vaadittu? Mitä siinä on muuten muutettu, kun se maistuu nykyään niin kumiselta...?
Ihmiset on ruvennu vaatimaan siihen lihaa joukkoon.
Vierailija kirjoitti:
Olen korvannut HK:n sinisen Atrian punaisella.
C'est scandaleux!
Vierailija kirjoitti:
Todella hyvälle lenkkimakkaralle olisi kysyntää täälläkin. En tiedä enää nykyään yhtään sellaista, joten ihan mielelläni kuulisin sellaisista...
HK voisi vaikka palauttaa entisaikojen Sinisensä takaisin... Onko se liikaa vaadittu? Mitä siinä on muuten muutettu, kun se maistuu nykyään niin kumiselta...?
Äkkiseltään sanoisin ainakin että suolan ja rasvan määrä on vähennetty. Ennen maistui paljon suolaisemmalta. En kyllä ymmärrä miksi siitäkin on vähennetty kun se ei varsinaisesti ole ikinä mikään terveystuote pyrkinyt olemaankaan.
Kluuffus kirjoitti:
oman miehen turvonnut elin :)
Siihen sitten teet viiltoja ja laitat juustoviipaleita?
Minulla on sen verran ikää mittarissa, että uskallan sanoa, että HK:n Sinistä on muutettu vuorenvarmasti. Se oli huomattavasti mehevämpi ennen, nyt tosiaan jotenkin kuminen. Jokin on muuttunut, ja tietenkin huonompaan suuntaan on taas kerran menty.
No jos HK:n Sininen on menetetty tapaus, niin mikä lyö sen nykyään laudalta?
Vierailija kirjoitti:
Kluuffus kirjoitti:
oman miehen turvonnut elin :)
Siihen sitten teet viiltoja ja laitat juustoviipaleita?
Sissijuustot löytyy heti kuoren alta.
Se on toi Kivikylän ryynäri.