Jos reseptissä sanotaan suolatonta voita, epäonnistuuko
leipomus jos laitan tavallista voita? Olen leipomassa ihan tavallisia brownieseja (ei mokkapaloja) ja ohjeessa pitäisi voin olla suolatonta.
Kommentit (5)
Mä ainakin laittaisin ihan tavallista
Suklaan kanssa pieni määrä suolaa vaan parantaa sulkaan makua. Esim. Mokkapaloihin laitan aina vähän suolaa tuomaan sulkaan syvempää makua esiin. Eivät varmasti epäonnistu!
yleensäkin leivonnaisiin kuuluu laittaa hitunen suolaa. On vissiin ulkomaalainen resepti tai onko siinä jotain muuta suolaista ainetta, jos voi pitäisi olla suolatonta?
Tämä oli Jamie Oliverin resepti, joka oli suomennettu. Muuta suolaista ei ollut. Käytän siis ihan tavallista voita. :)
ap
[quote author="Vierailija" time="16.05.2014 klo 15:51"]
yleensäkin leivonnaisiin kuuluu laittaa hitunen suolaa. On vissiin ulkomaalainen resepti tai onko siinä jotain muuta suolaista ainetta, jos voi pitäisi olla suolatonta?
[/quote]
Ei epäonnistu, mä laitan aina normaalia voita, koska meidän pikkukaupassa ei suolatonta myydä.