Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos reseptissä sanotaan suolatonta voita, epäonnistuuko

Vierailija
16.05.2014 |

leipomus jos laitan tavallista voita? Olen leipomassa ihan tavallisia brownieseja (ei mokkapaloja) ja ohjeessa pitäisi voin olla suolatonta.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
16.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei epäonnistu, mä laitan aina normaalia voita, koska meidän pikkukaupassa ei suolatonta myydä.

Vierailija
2/5 |
16.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ainakin laittaisin ihan tavallista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
16.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suklaan kanssa pieni määrä suolaa vaan parantaa sulkaan makua. Esim. Mokkapaloihin laitan aina vähän suolaa tuomaan sulkaan syvempää makua esiin. Eivät varmasti epäonnistu!

Vierailija
4/5 |
16.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

yleensäkin leivonnaisiin kuuluu laittaa hitunen suolaa. On vissiin ulkomaalainen resepti tai onko siinä jotain muuta suolaista ainetta, jos voi pitäisi olla suolatonta?

Vierailija
5/5 |
16.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä oli Jamie Oliverin resepti, joka oli suomennettu. Muuta suolaista ei ollut. Käytän siis ihan tavallista voita. :)

 

ap

 

[quote author="Vierailija" time="16.05.2014 klo 15:51"]

yleensäkin leivonnaisiin kuuluu laittaa hitunen suolaa. On vissiin ulkomaalainen resepti tai onko siinä jotain muuta suolaista ainetta, jos voi pitäisi olla suolatonta?

[/quote]

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kuusi