Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lidlin PulledPork

Vierailija
26.04.2014 |

Huomasin siellä tänään tuollaista, siis valmista siellä lihahyllyssä. Hintaa vaan ei vielä ollut. Onko kukaan ostanut, mitä maksoi ja oliko hyvää? Muissa kaupoissahan tuo maksaa 7-8 euroa, siis törkeän kallista enkä ole kokeillut.

Kommentit (54)

Vierailija
1/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.05.2014 klo 13:08"]

En koskis pitkällä tikullakaan. Ruoka minkä tekeminen ei vaadi kuin passiivista valmistusaikaa ei voi olla wt-mammallekaan liian suuri askel.

 

Suosittelen slowcookeria.

[/quote]

 

Täytyy kyllä sanoa, että erittäin helppo ja hyvä herkku tämä Lidlin Pulled Pork. Uuniin ja hampurilaisen väliin. Salaattia päälle! Nautitaan oluen kanssa. Nam!

Vierailija
2/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistettu on ja hyväksi todettua on! Suosittelen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä on pulled pork? Joka tuutista tulee tää, ja ei, ei vieläkään ole mulle selvinnyt tää muotiruoka.

Vierailija
4/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä on pulled pork? Joka tuutista tulee tää, ja ei, ei vieläkään ole mulle selvinnyt tää muotiruoka.

Vierailija
5/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylikypsää, revittyä possunlihaa

Vierailija
6/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hitaasti haudutettua possua joka "repimällä" hajoaa koska on niin mureaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen sen näin, porsaan kassleria iso pala, maustan ja paistopussissa 125 astetta hitaasti kypsymään, viimeksi taisi olla 4h.

On varmasti oikeakin tapa:), mutta hyvää tulee näinkin.

Vierailija
8/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.05.2014 klo 13:08"]En koskis pitkällä tikullakaan. Ruoka minkä tekeminen ei vaadi kuin passiivista valmistusaikaa ei voi olla wt-mammallekaan liian suuri askel.

 

Suosittelen slowcookeria.

Mikä on wt- mamma?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.05.2014 klo 06:53"]

[quote author="Vierailija" time="20.05.2014 klo 13:08"]En koskis pitkällä tikullakaan. Ruoka minkä tekeminen ei vaadi kuin passiivista valmistusaikaa ei voi olla wt-mammallekaan liian suuri askel.

 

 

 

Suosittelen slowcookeria.

 

Mikä on wt- mamma?

[/quote]

 

Sinä, slowcookereinesi. :D

 

Vierailija
10/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös tuo ole sama asia, kuin että paistaa joulukinkkua liian pitkään liian isolla lämmöllä? Possussa olen onnistunut tämän tekemään, mutta miten onnistuisi kana, ettei tule kuivaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

kanassa pitää olla tarpeeksi paistolientä ja kannen alle muhinaan, tulee muuten erittäin hyvää hampparin väliin!

Vierailija
12/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.05.2014 klo 08:28"]

kanassa pitää olla tarpeeksi paistolientä ja kannen alle muhinaan, tulee muuten erittäin hyvää hampparin väliin!

[/quote]

 

Kiitos, taidanpa kokeilla huomenna "nyhtökanaa". 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ja niitä hampurilaissämpylöitä ei tarvitse itse leipoa vaan niitä on valmiiksi pakattuna suojakaasuun. Varmista vain tuoreus: myyntipäivää pitää olla jäljellä vähintäänkin yksi kuukausi.

Vierailija
14/54 |
31.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eo ole sama kuin liian pitkään kovalla lämmöllä paistettu, kuiva, murustuva joulukinkku.

Nyhtöpossuun käytetään rasvaista (halpaa) possun osaa, esim. kassleria. Ja sitä paistetaan pitkään - 3-6 h. - matalalla lämmöllä, esim. 125C. Sen voi ennen paistamista joko marinoida tai pintamaustaa. Valmiiseen, nyhdettyyn lihaan voi sekoittaa marinadia tai valmiskastikkeita. Se on niin pehmeää, että se hajoaa lusikalla painamalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/54 |
27.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hirveetä paskaa. En myöskään osta enää ikinä.

Vierailija
16/54 |
27.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oli muuten tosi pahaa, myös miehen mielestä joka syö melkein mitä vaan.. Jos eineksistä muuten pitää niin varmaan ok.

Vierailija
17/54 |
27.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan älyttömän hyvää! :)

Vierailija
18/54 |
27.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.05.2014 klo 01:05"]

Mitä on pulled pork? Joka tuutista tulee tää, ja ei, ei vieläkään ole mulle selvinnyt tää muotiruoka.

[/quote]Keitetty mautonta sianlihaa

Vierailija
19/54 |
27.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ostin viikolla yhden paketin ja tänään kävin ostamassa kaksi lisää. Ihan mielettömän hyvää. Maksoi 3,99 paketti.

Vierailija
20/54 |
20.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

up