Onko Hesen ranskalaisten resepti muuttunut?
Lapsena olivat todella hyviä. Ostettiin kavereitten kanssa usein vähillä viikkorahoilla ja jaettiin yksi pussi.
Aina olisi tehnyt mieli lisää. Nykyään ei maistu. ( Voisin vahvemminkin ilmaista, mutta kun äiti on opettanut, että ruoasta tai sen korvikkeesta ei koskaan sanota, että se on pahaa tai yök!)
Kommentit (14)
On. Nykyään jotain paksuja pötkylöitä. Ennen mentiin Hessen juuri niiden ranujen takia..
Huonolaatuisiin ranskiksiin vaihtoivat, ovat nääs ketjulle halvempia. Pelkkää paskaa ja siksi en sieltä enää osta mitään.
Hesen ketsuppi on pahaa, kun se on kuin tomaattihilloa.
Muuttui se joskus ehkä parisen vuotta sitten. Nykyisissä ranskalaisissa taitaa olla muutakin kuin perunaa
Vierailija kirjoitti:
Muuttui se joskus ehkä parisen vuotta sitten. Nykyisissä ranskalaisissa taitaa olla muutakin kuin perunaa
peruna, auringonkukkaöljy, kuorrute (muunneltu tärkkelys, riisijauho, dekstriini, hernekuitu, nostatusaineet (E450, E500), dekstroosi, sakeutusaine (ksantaanikumi, herneproteiini), suola). 💩
Vierailija kirjoitti:
On. Nykyään jotain paksuja pötkylöitä. Ennen mentiin Hessen juuri niiden ranujen takia..
Tänään juuri kävin pitkästä aikaa hesessä, ja ihmettelin niitä isoja ranskalaisia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On. Nykyään jotain paksuja pötkylöitä. Ennen mentiin Hessen juuri niiden ranujen takia..
Tänään juuri kävin pitkästä aikaa hesessä, ja ihmettelin niitä isoja ranskalaisia.
Viimeksi kun kävin Hesessä, niissä tarjotinten päällä olevissa papereissa oli tarinaa, miten ostavat perunan nyt Hollantilaisilta tiloilta, koska sieltä tulee erityisen isoa perunaa, josta saa isoja ranskiksia.
Valitan nyt samaan ketjuun uusitusta kanahampurilaisesta, johon on kai lisätty juustoa tms. Ihan turhaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muuttui se joskus ehkä parisen vuotta sitten. Nykyisissä ranskalaisissa taitaa olla muutakin kuin perunaa
peruna, auringonkukkaöljy, kuorrute (muunneltu tärkkelys, riisijauho, dekstriini, hernekuitu, nostatusaineet (E450, E500), dekstroosi, sakeutusaine (ksantaanikumi, herneproteiini), suola). 💩
Ksantaanikumi turvottaa nielun > kuorsausta.
Hesen purilaisetkin on ihan surkeita. Jos ei ole muualla käynyt niin eipä sitä tiedosta, mutta käyppä pari kertaa vaikka Burger Kingissä niin huomaat eron.
Vierailija kirjoitti:
Hesen purilaisetkin on ihan surkeita. Jos ei ole muualla käynyt niin eipä sitä tiedosta, mutta käyppä pari kertaa vaikka Burger Kingissä niin huomaat eron.
Hesen hampurilaiset nimenomaan on parhaita. Ainakin mun makuun.
Ainakin mehevämpiä, kun BK:n tai varsinkaan Mäkkärin kuivat vastineet.
Mutta makuasiahan se on. Toiset tykkää kuivemmista hampurilaisista.
Mäkin tykkäsin niistä lapsena. Enää en oikein välitä. Mä en tiedä kumpi on muuttunut: resepti vai mun makuhermot. Vai molemmat.