Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi aina sanotaan että kuivatut pavut pitäisi keittää?

Vierailija
08.10.2020 |

Teen usein falafelia kikherneistä tai härkäpavuista enkä ole koskaan keittänyt niitä, ainoastaan liottanut yön yli. Voivatko jotkut ihmiset tosiaankin saada siitä ruokamyrkytysoireita?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
08.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joillekin keittämättömien kikkien lektiinit aiheuttavat oireita. Ei varmaan kuolettavia, mutta epämukavia suolisto-oireita. Näin oon ymmärtänyt. 

Mutta falafelia tehdessä varmaan kypsennät ne kuitenkin. Kuumennus tuhoaa noita lektiinejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan yksi