Pilaantuiko keotetty kananmuna kun jäi 12 tunniksi huoneenlämpöön?
Kommentit (10)
Onko turvallista syödä? Oon avuton tällasissa asioissa. Neuvokaa
Vierailija kirjoitti:
Onko turvallista syödä? Oon avuton tällasissa asioissa. Neuvokaa
Voi syödä. Älä ole niin avuton.
Vierailija kirjoitti:
Onko turvallista syödä? Oon avuton tällasissa asioissa. Neuvokaa
Toimiiko sulla haju- ja makuaisti?
Vierailija kirjoitti:
Onko turvallista syödä? Oon avuton tällasissa asioissa. Neuvokaa
Se on jo moneen kertaan kerrottu, että ei ole pilaantunut.
Sitä me emme voi tietää, onko turvallista syödä, koska emme tiedä, oletko ehkä allerginen kananmunalle.
Ei se ihme, että elintarvikkeissa on niin mahdottoman paljon hävikkiä, kun ihmiset eivät enää ymmärrä, milloin ruoka on pilalla ja milloin ei. Heitetään pois aivan syömäkelpoista ruokaa.
Toisaalta huolestuttaa sekin, että ehkä syödään enempää arvelematta sellaista, jonka parasta ennen käyttöpäivään on vielä aikaa eikä huomata, että se on pilaantunut ennen aikojaan.
Minulla on tapana keittä munia kerralla koko kennollinen ja syön niitä sitten monta päivää. Säilytän ne tiskipöydällä kattilassa jossa olen ne keittänytkin, vedet olen kaatanut pois. Koskaan ei ole tullut mieleenikään, että ne menisivät jotenkin piloille muutamassa päivässä.
Selviää, kun kuorit sen munas, ja vedät napaas, että oliko pilaantunut, vai syömäkelpoista :D :D :D
Ei