Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko sinulla ruokia, joita et vain osaa tehdä?

Kokkikolmonen
07.09.2020 |

Vispipuuro - aina vetelää litkua. Mannasuurimopussin ohje aivan käsittämätön.
Marja-/ mehukeitot/ -kiisselit - aina joko litkua tai klimppiä

Kommentit (84)

Vierailija
1/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole.

Vierailija
2/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa paistaa valmiiksi marinoituja kanan lihan palasia.

Olen yrittänyt kaikilla kokkauksen säännöillä, ei vaan onnistu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronilaatikko. En saa ikinä mausteita kohdilleen.

Kokki

Vierailija
4/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutsin tekemä imelletty perunalaatikko oli niin hyvää, päällä oli rapea kuori ja sisällä sellaista ihanaa velliä. En ole onnistunut tekemään kuin sellaista tankeaa pöperöä jota ei saa alas. Mutsi on ollut jo kauan niin sairas etten voi kysyä ohjetta, se menee hautaan hänen mukanaan.

Vierailija
5/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullat. En vaan saa makua kohdilleen.

Vierailija
6/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalapuikot kuivuu aina ja ranskalaiset uunissa on lötköjä tai palaa. Myös pihvin paistaminen meheväksi on mahdotonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa paistaa kanan filepihvejä. Suikaleet ja pikkupalat onnistuu, mutta ne isommat...en enää edes yritä!

Vierailija
8/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muussit ja vastaavat. Menee helposti liisteriksi. Kaikki mikä vaatii jotain jönglööraamista. Jotkut gurmee jutut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskea tai muunkaan värinen kastike ei onnistu

Vierailija
10/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskea kastike. Aina jää liian vaaleaksi/klimppiseksi/mauttomaksi/jauhonmakuiseksi. Antakaa joku neuvo?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai ap oikeasti myös vispaa sähkövatkaimella sen jäähtyneen vispipuuron? 

Vierailija
12/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihapullat. En vaan saa makua kohdilleen.

Laita tuplasti suolaa. Se yleensä auttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruskea kastike. Aina jää liian vaaleaksi/klimppiseksi/mauttomaksi/jauhonmakuiseksi. Antakaa joku neuvo?!

Katso netistä joku kädestä pitäen video?

Tärkeintä on ruskistaa ne jauhot todella kunnolla, ja lisätä lämmin neste jatkuvasti sekoittaen vähitellen. 

Kaikki paakkuntumisongelmat muissakin ruoissa johtuu siitä ettei sekoiteta kunnolla. 

Valurautapannulla paras tehdä. 

Vierailija
14/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihapullat. En vaan saa makua kohdilleen.

Siis mauttomia vai mitä?  Maku pielessä vai liian vähän mausteita? 

Netissä on lukemattomia ohjeita ja ainakin ne sipulikeitto-ohjeet saa heittää roskiin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kastikkeet ja erityisesti ruskea kastike. Tuntuu, että minulta puuttuu joku olennainen aines tai työvaihe, kun ei maistu eikä näytä kastikkeelta, vaan vedeltä, jossa vain kelluu jauhoja ja mausteita. 

Vierailija
16/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korvapuustit. Ikinä ei ole tullut kauniita. Levähtäneitä ja auenneita aina. En enää varmaan viiteen vuoteen ole yrittänytkään tehdä.

Vierailija
17/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilin tehdä karjalanpiirakoita. Tuli karjalannäkkäreitä.

Vierailija
18/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruskea kastike. Aina jää liian vaaleaksi/klimppiseksi/mauttomaksi/jauhonmakuiseksi. Antakaa joku neuvo?!

Paahda jauhoja kunnolla ruskeaksi ja sekoita myös kunnolla.

Vierailija
19/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne munat mitkä laitetaan ilman kuorta kiehuvaan veteen. En tajua miten ne on mahdollista tehdä. Kerran onnistuin kelmun kanssa, mutta uudestaan en ole onnistunut. Benedict vai mitä ne oli?

Vierailija
20/84 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kastikkeet ja erityisesti ruskea kastike. Tuntuu, että minulta puuttuu joku olennainen aines tai työvaihe, kun ei maistu eikä näytä kastikkeelta, vaan vedeltä, jossa vain kelluu jauhoja ja mausteita. 

Ja tähän vielä lisään tomaattipohjaiset kastikkeet. Mitä ihmettä niille pitää tehdä, ettei se ole vain vetistä tomaattimurskaa, joka solahtaa pastan läpi lautasen pohjalle.