Suositelkaa paistinpannua
Heitän kaikki pinnoitetut pannut pois. Minulla on yksi Lodgen valurautapannu, mutta mitä muita voitte suositella?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Älä ihmeessä heitä pois, vaan lahjoita vaikka opiskelijoille.
Älä vaan anna opiskelijoille. Kukaan ei tarvitse yhtään pinnoitettua pannua lisäämään syöpiä.
De Buyerin hiiliteräspannut ovat hyviä.
Ostin Heirolin Steelsafen Kärkkäiseltä, on sellainen hybridi mutta kuitenkin enemmän teräspannu mitä pinnoitettu. Rasvaa tarvii, ettei pala kiinni. Samalla heitin Fiskarsin uuden superpinnotteisen katuojaan, täysi turhake ja kahvakin on kuin jonkun ala-astelaisen suunnittelema.
https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/heirol-pro-steelsafe-28-cm-pais…
Onko sulla induktio- vai tavallinen liesi?
Valurauta- ja hiiliteräspannu ovat meilläkin käytössä.
Suosittelen semmosta missä on se kahva jollain 2 tai 3 niitillä kiinni. Missään nimessä elä osta semmosta missä kahva on yhdellä ruuvilla kiinni, se löystyy se ruuvi ja sitten se kahva on irtoomaisillaan koko ajan.
Yksi hyvä valurautainen paistinpannu riittää, lisäksi kannellinen paksupohjainen teräksinen paistokasari, ja jos muuta hamuaa, niin erityyppisiä patoja sillä niillä ei räisky ympäriinsä.
Lidlin pannu on tosi hyvä. Minulla on myös toistasataa euroa maksanut Swiss Diamond, mutta en käytä sitä koska Lidlin pannu on niin paljon parempi.
Paistinpannun kannattaa olla halkaisijaltaan 28 cm, paitsi jos sen ostaa vain munakkaita varten. Yhtään pienemmässä on ärsyttävää käännellä paistettavaa ruokaa.
Älä ihmeessä heitä pois, vaan lahjoita vaikka opiskelijoille.