Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua ruoanlaittoon...

Vierailija
27.07.2013 |

Jääkaapissa marinoitu reilun kilon possunfileeköntti. Mitä sille teen??? Miten siitä sais mahdollisimman mureaa? Uuniin kokonaisena? Mihin lämpötilaan ja miten pitkäksi aikaa???? Auttakaa!!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pese marinointi hyvin pois. Ruskista liha kauttaaltaan. Pistä uunivuokaan tai pataan ja vähän vettä. Anna muhia 100-150 asteisessa uunissa usean tunnin ajan. Tarkista välillä,ettei kuivu. Mausteita en tähän laittanut,saat maustaa siten kun sulle maistuu.

Vierailija
2/5 |
27.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos :)!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
27.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäi vielä sanomatta,että anna lihan lämmetä huoneenlämmössä ainakin puolituntia ennen kuin ruskistat. Mieluummin vaikka tunti,jos on iso pala.

Vierailija
4/5 |
27.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat todella mureaa laitat paistopussiin, lämpö 150 ja vähintään 2h.

Vierailija
5/5 |
27.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kaks tuntii riitä