Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Paras JUUSTOKAKKURESEPTI kiitos :)!
Kommentit (3)
laittaa liivatteen tilalle agar-agaria, jos se eläinperäisyys on ongelma.
Toi Polkkapossun juustokakku on aika hyvä:
http://polkkapossu.blogspot.com/2007/10/polkkapossu-ilmoittautuu-haasta…
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olen kuullut, että agar tekisi maitotuotteet kokkareisiksi, joten en ole uskaltanut kokeilla. Dansukkerin sivuilla oli joku uuniton ja liivatteeton versio, mahtaakohan olla mistään kotoisin..
ap
Alue: Aihe vapaa
Juustokakku
Pohja:
14 Digestive -keksiä
½ dl sokeria
1 ½ tl kanelia
60 g sulatettua voita
Täyte:
250 g Philadelphia- tai esim. Hovi-tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 munaa
1 rkl vehnäjauhoa
1 tl vanilliinisokeria
½ sitruunan mehua
Kuorrutus:
1 dl crème fraichea
Tarjolle:
marjoja, hedelmiä
Voitele kakkuvuoka. Murenna keksit ja sekoita joukkoon sokeri, kaneli ja sulatettu rasva. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
Sekoita juusto ja sokeri. Erota kananmunien keltuaiset valkuaisista ja sekoita keltuaiset juustoseokseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Lisää jauhot, vanilliinisokeri ja viimeiseksi vatkatut valkuaiset juustoseokseen.
Kaada seos kakkuvuokaan ja paista uunissa 175*C n. 50 min.
Kaada crème fraiche jäähtyneen kakun päälle. Kakku maistuu parhaimmalta kylmänä.
Kakun voi pakastaa, ota sulamaan n. puoli tuntia ennen tarjoilua.