Jauhenliha hernekeittoon
Täytyykö jauhenlihaa esivalmistella jos sitä lisää hernekeittoon entä mikä jauhenliha käy siihen parhaiten?
Kommentit (32)
Paistaa ja maustaa normaalisti. Mitä jauhelihaa käyttää se on mukuasia. Sikanautaa varmaan yleisimmin.
Uusavuttomuus taas huipussaan... Jos et osaa hernaria väsätä nii jätä syömättä
Jauhen on parasta olla nuoresta eläimesta. Eikä liian kauan sitten teurastetusta jauhesta.
Vierailija kirjoitti:
Ei jauhelihaa hernekeittoon, hyi olkoon. Kinkkua suikaleena!
Kaikista paras hernekeitto absoluuttisesti tulee sika/nauta jauhelihasta.
Minä paistan ennen lisäämistä. Maustan suolalla ja ihan hippusella maustepippuria. Lisään keiton joukkoon samalla kun kippaan purkin sisällön & vettä. Samalla sekaan turaus sinappia.
Nami :)
Mistä eläimestä jauhenttua jauhenlihaa meinasit laittaa? Onko se jauhen lihaa?
Ei siihen tarvitse lisätä mitään muuta kuin vettä ja mausteet. Tämä näin vaikka olenkin sekasyöjä. Joskus aiemmin lisäsin purkista hirvenlihaa tai nötköttiä, mutta kuten jo sanoin, se ei ole tarpeen.
Vierailija kirjoitti:
Kuullostaa niin pahalle etten pystyisi syödä
SyöMÄÄN. Tuo vasta pahalta kuulostaakin.
Liiallinen uudelleen lämmittäminen pilaa maun.