Tympiikö aina tuputetut "keitot"?
Eli runsaassa väkevässä suolavedessä kelluvat sattumat?
Ratkaisu on yksinkertainen: Puolita suolan ja veden määrä.
Sama ravintosisältö, hyvä maku ja terveellisempi koostumus ;-)
Kommentit (30)
Olen noudattanut jo pitkään. Nassikatkin tykkää ;-)
Vierailija kirjoitti:
Mitä tämä aloittaja nyt mahtaa tällä kertaa sekoilla?
Ota anustappi jo pois!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä tämä aloittaja nyt mahtaa tällä kertaa sekoilla?
Ota anustappi jo pois!
Nenästä siis ;-)
Jos puolita suolan ja veden määrän, suolaisuus pysyy täysin samana.
En myöskään tykkää keitosta, missä paljon nestettä.
Puoliso aina esim. hernekeittoa tehdessään sanoi tekevänsä reseptin mukaan, kun valitin että liian vetistä.
Hän ei ottanut huomioon vettä, jonka herneet imi ollessaan liotuksessa.
Vierailija kirjoitti:
En myöskään tykkää keitosta, missä paljon nestettä.
Puoliso aina esim. hernekeittoa tehdessään sanoi tekevänsä reseptin mukaan, kun valitin että liian vetistä.
Hän ei ottanut huomioon vettä, jonka herneet imi ollessaan liotuksessa.
Keitä itte soppas.
puolisosi
Vierailija kirjoitti:
Jos puolita suolan ja veden määrän, suolaisuus pysyy täysin samana.
Kävitkö peruskoulun ;-) Sehän on hyvä että maku säilyy mutta niellyn suolan määrä puolittuu!
"Keitto" (emännän annostelema) on vain jäänne, jolla pihi emäntä sai estettyä renkiä syömästä taloa perikatoon ;-)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos puolita suolan ja veden määrän, suolaisuus pysyy täysin samana.
Kävitkö peruskoulun ;-) Sehän on hyvä että maku säilyy mutta niellyn suolan määrä puolittuu!
En, vaan Tylypahkan.
Aloituksessa valitetaan väkevästä suolavedestä, joten oletin hänen haluavan vähäsuolaisempaa.
Melkein Nobelin arvoinen idea. Ei varmaan tarvi enää muuta kuin tatuoit kätesi ja olet jo legenda.
Vierailija kirjoitti:
En myöskään tykkää keitosta, missä paljon nestettä.
Puoliso aina esim. hernekeittoa tehdessään sanoi tekevänsä reseptin mukaan, kun valitin että liian vetistä.
Hän ei ottanut huomioon vettä, jonka herneet imi ollessaan liotuksessa.
Pussin ohjeella tuleekin ihan litkua. Opin kerrasta.
KAnnattaa tutustua myös muihin mausteisiin.
Pidän keitoista ja teen niitä usein.
Saman olen oivaltanut. Lapsetkin tykkäävät "muhennoksista" vaikka keitto oli yöks. Ihan samoista aineista siis paitsi terveellisrmpää, suolavesi ei ole hyväksi, muut maut eivä siirry liemeen.
Keitto ei useinkaan vie nälkää. Ei, vaikka se olisi paksua ja suurustettua ja hyvät sattumat sisältävää.
Keiton seuraksi tarvitaan ruokaisaa leipää ja siihen tuhtia päällystettä, jotta nälkä lähtee.
Soppa on aina soppaa, ei sillä miehen nälkä lähde, eikä murrosikäisten poikienkaan.
Puolet vedestä pois, keitosta tulee pataa. Joskus teen, mutta mä haluaisin isommat kattilat, että saisi vielä enemmän nakkilientä näin talvipakkasilla!
Haluan siis LISÄÄ vettä! Lämmittää kivasti kylmillä.
Zinccis
Minä rakastan keitoissa nimenomaan sitä maukasta lientä. Teen monesti keitot niin, että tuplaan liemiainekset ja pidän muiden ainesosien määrän ennallaan.
Vierailija kirjoitti:
Minä rakastan keitoissa nimenomaan sitä maukasta lientä. Teen monesti keitot niin, että tuplaan liemiainekset ja pidän muiden ainesosien määrän ennallaan.
Juuri saman sanoin edellä.
'Zinc
Olen harkinnut 5 litran kattilan vaihtamisen 6 litraiseen.
Mitä tämä aloittaja nyt mahtaa tällä kertaa sekoilla?