Kinkussa hirveästi rasvaa, mitä siitä voi tehdä?
Kannattaako antaa imeytyä takaisin kinkkuun vai kaataa pois ja saada kuivempi kinkku? Voiko siitä rasvasta tehdä kastikkeen?
Kommentit (50)
Kuule, sen rasvan voi syödä. Hyvää ravintoa.
Vierailija kirjoitti:
Kuule, sen rasvan voi syödä. Hyvää ravintoa.
Tarkoitat varmaan juoda?
Vierailija kirjoitti:
Rasvankeräykseen pahvitölkissä.
Eikö siitä voi tehdä mitään?
Vierailija kirjoitti:
Rasvankeräykseen pahvitölkissä.
Ruuan haaskausta
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rasvankeräykseen pahvitölkissä.
Eikö siitä voi tehdä mitään?
Siitä tehdään polttoainetta.
Laittaa jääkaappiin ja voitelee sillä leivät.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rasvankeräykseen pahvitölkissä.
Eikö siitä voi tehdä mitään?
Pistä naamariin, niin saat aivoille ravintoa. Ei tartte sitten täällä tyhmiä kysellä kun tajuaa itsekin.
Jätä koko kinkku ostamatta, niin ei ole ongelmaa.
Tee kastike siitä. Raasta omenaa mukaan siihen. Pehmentää mukavasti suolaisuutta.
Vierailija kirjoitti:
Tee kastike siitä. Raasta omenaa mukaan siihen. Pehmentää mukavasti suolaisuutta.
Jos AP tarkoittaa rasvalla paistolientä joka irtoaa paistopussiin niin kannattaa tehdä juuri tämä. Mutta ennen kastikkeen tekoa kannattaa paistoliemi jäähdyttää niin että iso osa rasvasta kovettuu liemen pinnalle ja kerätä se pois, saa kevyempää kastiketta.
Sekoita kahvin porojen kans kuorintavoiteeksi, on edullista ja luonnontuote! Kinkkurasva sopii mainiosti myös Curly Girl -metodiin.
Peppuimplantit. Tuoksu vetää miehiä puoleensa.
Hyvää lihakastiketta tulee ku laittaa kinkun räippeet jatkoksi
Johonkin peltipyttyyn ja joku sopiva riepu sydämeksi. Saat ulkoroihun.
Vierailija kirjoitti:
Rasvankeräykseen pahvitölkissä.
Tule mukaan Kinkkutemppuun ja kierrätä joulukinkun paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi!
Lahjoita läskit Juha Miedolle, se kuulemma syö nekin