Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olen ihastunut porkkaniin!

Vierailija
18.08.2019 |

Ihanaa rouskutella makeita uuden sadon porkkania <3

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
18.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

On kyllä.

Vierailija
2/8 |
18.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porkkanoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
18.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uudet porkkaimet on kyllä makeita ja hyviä.

Vierailija
4/8 |
18.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaalet on kans ihania. <3

Vierailija
5/8 |
18.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen joskus leiponut sämpyliä joihin laitoin porkkania. Olivat hyviä. 

Vierailija
6/8 |
18.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen viimeaikoina nautiskellut kesäkurpitseista ja munakoiseista ovat paistettuina oikein makoisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
18.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pork-kani. Possujänis.

Vierailija
8/8 |
18.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä on porkanin resepti;

http://ankkalinnanpamaus.blogspot.com/2013/12/jouluksi-aito-porkani.html

Porkani:

Porkani uunissa.

5 dl vehnägluteiinijauhoja

1 dl soijajauhoja

2 keitettyä porkkanaa tai raastetta

2 retiisiä

2 isoa keitettyä perunaa tai perunaraastetta

1 iso tomaatti (tai tomaattipyrettä)

1 paprika

1 sipuli

2 dl öljyä

1 1/2 - 2 dl kasvislientä (kuutiosta)

Koristeluun

6 puoliksi keitettyä porkkanaa (5-10 min)

3 puoliksi keitettyä retiisiä

Maustamiseen

suolaa (3 tl), pippuria, paprikajauhetta

(3 rkl), valkosipulijauhetta (2 rkl), soijakastiketta

(1 rkl)

Soseuta vihannekset tehosekoittimessa ja kaada ne kulhoon. Sekoita vihannesten joukkoon vehnägluteiinijauho, soijajauho, mausteet, oljy ja kasvisliemi, kunnes tuloksena on kiinteä taikina.

Muotoile porkanin näköiseksi, lisää koristeiksi porkkanat ja retiisit kuvan

mukaisesti (silmiksi kahtia halkaistu retiisi)

Paista uunipellillä 150 C n. 1½–2 t.