Suosikkipäällisesi hapankorpulle?
Rakastan hapankorppuja yli kaiken. Olen yrittänyt päällistä kuin päällistä, juustoa, leikkelettä, kasvista yhdessä ja erikseen. Voiton vie kuitenkin aina pelkkä margariini.
Kerro oma suosikkisi😊
Kommentit (42)
voi, juusto, raaka punasipulisilppu ja tomaatti
Oivariinia, edamia ja edamin päälle persikkahilloa.
Oivariini vähärasvaisempi on käytössä, mutta kyllä ihan paras on normaalisuolainen Oivariini, tai oikea voi. Minä en mitään hörsteitä hapankorpun päälle laita!
Voi ja maksamakkara. Sinihomejuusto. Valkohomejuusto. Siinä top3
Voita, naudankielileikkelettä ja Myrttisen hapankurkkua. Porsaankieli käy jos ei ole nautaa.
Samaa mieltä kuin muutama muukin vastaaja: voi ja emmental on kyllä lyömätön yhdistelmä hapankorpun kanssa.
Ehdottomasti paras on juuston ja suolakurkun kanssa!
Laadukasta valkosipulituorejuustoa.
Voi. Ei mitään margariinia, hyi!
Maksamakkaraa, emmentalia, homejuustoa... nam!
Maksamakkara ja voi. Ei ilman voita.
Voita ja edam juustoa.