lämmitänkö valmiit soosit ennen lasagnen kokoamista, vai voiko kaataa kylmät soosit
pastalevyjen päälle?
Ostin nyt Rigoletton valkoista ja punasta soossia, kuten täällä' neuvottiin.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Häh
Että lämmitänkö soosit ensin kattilassa, vai voiko kaataa kylmänä lasagnelevyjen päälle?
En tee jauhelihalasagnea, mulla on muita täytteitä ja noi soosit.
Eli onko kattilassa lämmitys pakollista vai ei?
Hankalampaa on kylmän soosin levittäminen levyille, itse lämmittäisin.
Vierailija kirjoitti:
Hankalampaa on kylmän soosin levittäminen levyille, itse lämmittäisin.
Ok, kiitos. Niin attelinkin, ja jotenkin se kuuluu lämmitäää ensin..
Vierailija kirjoitti:
Kaada koko sotku roskikseen. Tee salaattia.
Mikä sun ongelmasi on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaada koko sotku roskikseen. Tee salaattia.
Mikä sun ongelmasi on.
Alkaa jo pikkuhiljaa vituttaan nää päivittäiset lasagne-trollin avaukset.
Häh