Tv kokit....
Minua häiritsee kun eivät sekoittele aineksia koskaan KUNNOLLA!
Kommentit (10)
Ei se ole aina hyvä sekoittaa liian ahkerasti. Etenkin jos paistaa jotain ja lisää joukkoon kylmiä aineksia. Parempi yrittää pitää se pannun paistopinta kuumana ja vähitellen tuoda sitä viileämpää tavaraa sinne kohti pohjaa.
Ammattilaisilla saattaa olla keittössäkin omat niksinsä ja syynsä tehdä asioita tietyllä tavalla.
Toinen syy on siinä, että ammattilainen ei tee turhia liikkeitä työssään. Kokki saa heilua kädet väkkäränä pitkän päivän ja siinä kyllä vuosien mittaan karsiutuu pois kaikki tarpeeton hämmentely.
Sipuli kuutiot roikkuu kattilan seinillä ja jauheliha kypsyy seassa 50gramman "ei pilkottu" köntti...okok
Vierailija kirjoitti:
Sipuli kuutiot roikkuu kattilan seinillä ja jauheliha kypsyy seassa 50gramman "ei pilkottu" köntti...okok
hahah! Surkeat kokit
En ole katsonut pitkiä kokkiohjelmia, mutta lyhyissä ainakin tietysti leikataan tosi paljon pois, niin että katsoja hahmottaa just ja just eri vaiheet.
Voi myös olla, että halutaan antaa kuva, että kyseisen ruoan laittaminen on nopeaa ja näppärää. Jos sekoittelua tehtäisiin/näytettäisiin enemmän, se voisi viedä huomion pois olennaisesta.
Miksette sekoita osaatteko sekoittaa sillä kauhalla huolellisesti reunoja myöten
Ei niitä niin neuroottisen tarkasti tarvi sekoittaa? Mitähän muuta sinä tykkäät tehädä KUNNOLLA?