Oletko koskaan heittänyt valmistamaasi ruokaa roskiin epäonnistumisen takia?
Kommentit (14)
Olen. Yleensä olleet joitakin erikoisia maustekokeiluja.
Olen. Likilaskuiset kakut tulee kyllä useimmiten syötyä, yleensä roskiin menee vähän oudommat mauste- ja raaka-ainekokeilut. Nämäkin vain siinä tapauksessa kun eivät kelpaa kokillekaan.
Olen heittänyt. Leipomukset ovat sellaisia, jotkaa ei vaan tunnu onnistuvan. Esim, onnistuin paistamaan sämpylät koviksi ja ylitummuneiksi limppuiksi. Olisi ehkä kannattanut viedä ne jäähalliin kavereiden lätkäharkkoihin.
Ukon ja penskojen tekemät hirvitykset heitän roskiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Liikaa suolaa, kakku ei kohonnut yms?
Joo, juurikin liikaa suolaa, kakku ei kohonnut tai paistos on palanut uunissa.
Jos ruuassa on liikaa suolaa niin laittakaa sokeria. Se neutralisoi suolaisuuden.
Joo ruuassa ei ollut tarpeeksi suolaa nii heitin pois.
Ostin härkistä, maistoin ja paiskasin vihaisena roskiin.
Sinkkumies
Pienenä laitoin korvapuusteihin laitoin vissiin desin suolaa teelusikan sijasta :D ei tullut syötyä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Liikaa suolaa, kakku ei kohonnut yms?
Joo, juurikin liikaa suolaa, kakku ei kohonnut tai paistos on palanut uunissa.
Jos ruuassa on liikaa suolaa niin laittakaa sokeria. Se neutralisoi suolaisuuden.
Toimiikohan tuo niksi oikeasti?
Joo, juurikin liikaa suolaa, kakku ei kohonnut tai paistos on palanut uunissa.