Torttukysymys leipureille?
Tulee sukulaistäti käymään ja ajattelin Cesarsalaattia ja coctailpiirakoita munavoilla sekä torttuja ja glökiä. Mutta en tykkää siitä luumuhillosta ja kivointa ois laittaa joku punainen hillo torttuihin. Yleensä voitelen tortut kananmunalla, johon oon laittanut suolaa, sokeria ja kanelia. Ootteko bonganneet punaista torttutäytettä tai pitäiskö johonkin hilloon laittaa perunajauhoa ettei valu?
Tänks.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
En juurikaan leivo, mutta eikö paistonkestävät mansikka- ja vadelmahillot ole ihan tavallinen juttu?
Saarioisella ainakin on
Käytä paistonkestäviä hilloja/marmeladeja. Lidlissä on kivaa mustikkamarmeladia esim tänä vuonna.
Mulla on kaapissa 'tavallista' tähtitorttutäytettä punaisena, sisältää puolukkaa ja kirsikkaa.
Kananmunaanko suolaa sokeria ja kanelia?
Voitelumunaan ei laiteta mitään, vasta päälle.
Mitä se suola siellä tekee?
En juurikaan leivo, mutta eikö paistonkestävät mansikka- ja vadelmahillot ole ihan tavallinen juttu?