Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Torttukysymys leipureille?

Vierailija
05.12.2017 |

Tulee sukulaistäti käymään ja ajattelin Cesarsalaattia ja coctailpiirakoita munavoilla sekä torttuja ja glökiä. Mutta en tykkää siitä luumuhillosta ja kivointa ois laittaa joku punainen hillo torttuihin. Yleensä voitelen tortut kananmunalla, johon oon laittanut suolaa, sokeria ja kanelia. Ootteko bonganneet punaista torttutäytettä tai pitäiskö johonkin hilloon laittaa perunajauhoa ettei valu?
Tänks.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En juurikaan leivo, mutta eikö paistonkestävät mansikka- ja vadelmahillot ole ihan tavallinen juttu?

Vierailija
2/5 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En juurikaan leivo, mutta eikö paistonkestävät mansikka- ja vadelmahillot ole ihan tavallinen juttu?

Saarioisella ainakin on

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä paistonkestäviä hilloja/marmeladeja. Lidlissä on kivaa mustikkamarmeladia esim tänä vuonna.

Vierailija
4/5 |
06.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on kaapissa 'tavallista' tähtitorttutäytettä punaisena, sisältää puolukkaa ja kirsikkaa.

Vierailija
5/5 |
06.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananmunaanko suolaa sokeria ja kanelia?

Voitelumunaan ei laiteta mitään, vasta päälle.

Mitä se suola siellä tekee?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä seitsemän