Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitoin Fazerille viestiä palmuöljystä, sain vastauksen

Vierailija
05.12.2017 |

Kysyin, miksi käyttävät palmuöljyä suklaassa, koska se pilaa koko suklaan.

Hei!

Kiitämme palautteestanne.

Fazerin tuotteista palmuöljyä sisältävät keksit, eräät kahvileivät ja
makeisten täytteet. Palmuöljyä on myös margariineissa. Emme käytä
palmuöljyä suklaan raaka-aineena, mutta sitä käytetään joissakin täytteissä
oikean rakenteen aikaansaamiseksi. Palmuöljyllä on hyödyllisiä teknisiä
ominaisuuksia, minkä vuoksi sitä käytetään melko yleisesti leipomo- ja
elintarviketeollisuudessa. Oikean rakenteen saavuttamiseksi tarvitaan
kiinteää rasvaa Fazerin tuotteista esimerkiksi lehtitaikinasta
valmistetuissa kahvileivissä, kekseissä ja joidenkin makeisten täytteissä.
Palmuöljyä käytetään monissa rasvasekoitteissa kiinteänä rasvana yhdessä
nestemäisten öljyjen kanssa. Muuten rasvasekoitteista tulisi liian pehmeitä
tai nestemäisiä.

Kaikki Fazerin käyttämä palmuöljy on sertifioitua.

Lisätietoa http://www.fazergroup.com/fi/palmuoljy

Onko kukaan muu kysynyt? Tulee varmaan kaikille robottimaisesti sama teksti

Kommentit (150)

Vierailija
1/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just. Automaatti vastaus joka ilmeisesti tunnistaa sanan palmuöljy

Vierailija
2/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysy, miten niissä tuotteissa ennen oli ihan hyvä rakenne, ilman palmuöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Tuo sertifioidun öljyn käyttäminen tarkoittaa sitä, että Fazer maksaa tietyn summan sertifikaatista mutta itse öljy voi kyllä olla mitä vain.

Vierailija
4/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika robottimainen oli varmaan myös kysymyksesi.

Vierailija
5/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä teillä on sitä palmuöljyä vastaan? Eipä ole maaöljyä, vaan ekotavaraa.

Vierailija
6/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä Fazerin suklaan maun on sitten pilannut, jos palmuöljyä ei käytetä suklaan raaka-aineena? Ei todella ole sininen suklaa entisensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pandan suklaakin on nykyään parempaa.

Vierailija
8/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin sininsessä on kaakaoperäisiä aineita hyvin vähän! Esi voirasvaa siinä on aika lailla, jonka laatu voi vaihdella huomattavasti.

Ja kustannuspaineiden takia Fazer takuulla ostaa niin halpaa kuin kehtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten noihin tuotteisiin saatin sitten ennen oikeanlainen rakenne? Ei palmuöljyä ole kauaa vielä suklaassa käytetty.

Vastaisivat ihan rehellisesti kuinka raha ratkaisi ja maulla ei ole niin väliä. Kyllä ihmiset saadaan lopulta totutettua vaikka vanhoihin grillirasvoihin, jos sikseen ja tarpeeksi halvalla tarjotaan ja siniseen kääritään.

Vierailija
10/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä teillä on sitä palmuöljyä vastaan? Eipä ole maaöljyä, vaan ekotavaraa.

Palmuöljyä kasvatetaan pelloissa ja koska ihmiset lisäävät sen käyttöä niin sademetsiä kaadetaan peltojen laajentamiseksi. Myös pelloilla työskennellään orjapalkalla (tai ilman palkkaa jopa?).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kysyin, miksi käyttävät palmuöljyä suklaassa, koska se pilaa koko suklaan.

Hei!

Kiitämme palautteestanne.

Fazerin tuotteista palmuöljyä sisältävät keksit, eräät kahvileivät ja

makeisten täytteet. Palmuöljyä on myös margariineissa. Emme käytä

palmuöljyä suklaan raaka-aineena, mutta sitä käytetään joissakin täytteissä

oikean rakenteen aikaansaamiseksi. Palmuöljyllä on hyödyllisiä teknisiä

ominaisuuksia, minkä vuoksi sitä käytetään melko yleisesti leipomo- ja

elintarviketeollisuudessa. Oikean rakenteen saavuttamiseksi tarvitaan

kiinteää rasvaa Fazerin tuotteista esimerkiksi lehtitaikinasta

valmistetuissa kahvileivissä, kekseissä ja joidenkin makeisten täytteissä.

Palmuöljyä käytetään monissa rasvasekoitteissa kiinteänä rasvana yhdessä

nestemäisten öljyjen kanssa. Muuten rasvasekoitteista tulisi liian pehmeitä

tai nestemäisiä.

Kaikki Fazerin käyttämä palmuöljy on sertifioitua.

Lisätietoa http://www.fazergroup.com/fi/palmuoljy

Onko kukaan muu kysynyt? Tulee varmaan kaikille robottimaisesti sama teksti

Tuo sama teksti on mielestäni Fazerin sivuilla.

Vierailija
12/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazarin suklaakonvehdit ovat jauhoista paskaa järestään! En suosittele ketään ostamaan jouluksi lahjaksi tai omaksi. Ostan nykyään kaikkia muita merkkejä ja Pandan sekä Maraboun konvehdit ovat vielä hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä tulis mieleenkään ostaa moista bulkkitavaraa, menee samaan roskakoppaan kuin Finlaysonit, Arabiat ja muu paska. Ehkä jonkun einesmussuttajan suussa maistuu tuollainenkin kura ihan hyvältä? Ostan käsintehtyä, oikeaa suklaata. Kallista on, mutta eihän herkkuja olekaan tarkoitus syödä mahan täydeltä, jälkiruuaksi 1-2 konvehtia riittää. 

Vierailija
14/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä rakastan Fazerin vadelmajogurttisuklaita ja rusina- ja pähkinärouhesuklaalevyjä. Ihan sama, mitä öljyä niissä on. Konvehdeista en välitä, oli merkki mikä tahansa.

Paras karkki on kuitenkin Halvan lakukuula, jossa on pinnassa salmiakkijauhetta ja sisällä valkosuklaan keskellä lakupala. Järjettömän hyvää. Ostan aina 10 pussia kerralla, sitä on aina oltava kaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunpa ihmiset tajuaisivat olla ostamatta noita palmurasvatuotteita. Mutta ei. Aina kun menee karkkihyllyn läpi, niin näkee ihmisten lappaavan hyvillä mielin korit ja kärryt täyteen geishoja jne.

Miksi ihmiset ei tajua, kaikkien pitäisi lukea av-palstaa!. Jotkut eivät toisaalta välitäkään, vaikka tiedostaisivatkin.

Masentaa.

Vierailija
16/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suklaata ei muuten ole pakko syödä ollenkaan. Itse en ole syönyt vuosikausiin.

Vierailija
17/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä teillä on sitä palmuöljyä vastaan? Eipä ole maaöljyä, vaan ekotavaraa.

Palmuöljyä kasvatetaan pelloissa ja koska ihmiset lisäävät sen käyttöä niin sademetsiä kaadetaan peltojen laajentamiseksi. Myös pelloilla työskennellään orjapalkalla (tai ilman palkkaa jopa?).

Niin, ihmiskunta on ahnetta, julmaa ja itsekästä porukkaa. Luontoa raiskataan surutta, vaikka tiedetään, ettei se ole ihmisillekään hyväksi pidemmän päälle. No sitä saadaan, mitä tilataan. Sääli vain tämän päivän viattomia lapsia. 

Vierailija
18/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä näitä palmuöljyhulluja oikein vaivaa?

19/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä mietin, onko sitä palmuöljyä ollut jo kuinka kauan eri tuotteissa raaka-aineena? Ennen kun ei tarvinnut eritellä tuoteselosteeseen niin tarkkaan raaka-aineita. Palmuöljynkin kohdalla on varmaan riittänyt vain maininta kasvirasvoista.

Tuotteen rakenne ja maku kun muuttuu monen muunkin muutoksen takia.

En siis puolustele palmuöljyn käyttöä, mutta mietin tuota käyttöhistoriaa.

Vierailija
20/150 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suklaata ei muuten ole pakko syödä ollenkaan. Itse en ole syönyt vuosikausiin.

Tämähän se ongelmat ratkaisee...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi neljä