Olenko hullu kun kiinnostaisi oikeasti työskennellä jossain isossa laitoskeittiössä?
Ravintolan keittiöt on kokkiohjelmien perusteella pienehköjä ja ahtaita ja työ pipertelyä, mutta toista olisi sellainen iso keskus/laitoskeittiö, parikymmentä henkilöä keittiössä ja monta annosta ruokaa... :D
Kommentit (5)
Kuuma, kiire ja on ihan lottoa se millaiset työkaverit saat. Palkkaus huono.
Vierailija kirjoitti:
Olet hullu.
Been there, done that - never again.
OK :) Kauanko itse olit siellä?
Laitoskeittiöt käyttää tosi paljon pakasteita ja puolivalmisteita, et saa tehdä muuta kuin lämmittää ruokaa ja jakaa sitä linjastossa (tää on vaan mun kokemuksen pohjalta, en yleistä).
Oon tällä hetkellä töissä aika pienessä keittiössä, jossa ei ole työtasoa paljon. Sulla on just ja just työlaudan kokeinen työtila käytettävissä. Jokapäivä saan tehdä kaiken alusta asti, tuoreista aineksista mikä tuntuu ihanalle, tietää tasan tarkkaa mitä siinä ruuassa on.
Työskentelen Meilahden sairaalan lounasravintolassa kokkina, onhan tää Pohjoismaiden suurin laitoskeittiö et repikää siitä :p
Olet hullu.
Been there, done that - never again.