Vierailija

Parin viikon päästä olis taas tämä jo perinteeksi muodostunut Nakukymppi-juoksukilpailu edessä.

Itse olen muutaman kerran osallistunut tapahtumaan ja ihan kiva tapahtuma on ollut. Katsojien joukossa on yleensä ollut aika lailla yhtä paljon naisia kuin miehiäkin, mitään asiattomuuksia en ole ikinä kuullut kenekään huutavan juoksijoille vaan tunnelma on ollut rauhallinen ja leppoisa. Naispuolisten juoksijoiden määrä on ollut nousussa, ainakin viime vuonna oli selvästi enemmän naisjuoksijoita jo kuin aiempana vuotena. Siellähän saa halutessaan käyttää rintaliivejäkin, jos omaa isot rinnat ja kokee että olisi noloa jos ne heiluvat juostessa.

Niin se kesä tekee tuloaan kun tämäkin jo lähestyy. Taas on monella mahdollisuus tehdä se once in a lifetime repäisy ja testata rajojaan. Eikös tällaista pidetä hyvin suomalaisena.

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (7)

Vierailija

Säällä varmasti vaikutusta osallistujamäärään aika reippaastikin. Tuskin kaatosateessa kovinkaan moni jaksaa "repäistä" ja viuhahtaa, vaikka toki kaatosateessa juoksua moni varmaan arvotaisi vielä enemmän.

Vierailija

Suomi on niin juntti maa. Amerikassa se ois hottisten nakujuoksu ja sinne ois kroppa/naamaraja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ennusteethan lupaavat lämpötilojen nousua lähiaikoina, eli eiköhän tuohon mennessä ole jo kesäiset lämpötilat saapuneet.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Naispuolisten juoksijoiden määrä on ollut nousussa, ainakin viime vuonna oli selvästi enemmän naisjuoksijoita jo kuin aiempana vuotena. Siellähän saa halutessaan käyttää rintaliivejäkin, jos omaa isot rinnat ja kokee että olisi noloa jos ne heiluvat juostessa.

No ainakaan viime vuoden videon perusteella minkäänlaista suurta naisryntäystä ei ollut havaittavissa. Noin sadan osanottajan joukossa tuskin oli kymmentäkään naista.

Mitä tuohon rintaliivien ja toppien käyttöön tulee, niin eihän niiden käytön sallimista ole perusteltu ujostelun, vaan voimakkaiden liikeratojen aiheuttaman hankaluuden takia. Jos rintojen paljastaminen jotakuta ujostuttaa, niin nakukymppi on silloin aivan väärä tapahtuma sellaiselle ihmiselle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En kestä sitä ilmassa leijuvaa tussunhajua.

Siitä ei ole pelkoa nakukympillä. Kyllä se on ihan pelkkää pallihien löyhkää se sessio.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla