keltaiset vai vihreät herneet hernekeittoon?
Kommentit (10)
Itse suosin vihreitä Papuska - luomuherneitä, mutta keittoaika on se tärkein. Jos olet kiireinen niin osta keitto säilyketölkissä. Muuten varaa aikaa tuntikaupalla erinomaisen sopan valmistukseen.
Pidän enemmän vihreistä. Keltaiset liian pliisun makuisia.
Jos kunnon rokkaa tehdään, niin noin 1vrk pitäs olla vihreät herneet liottumassa.
Olen pitänyt jo pitkään jokaviikkoisia hernekeittopäiviä torstaisin ja huomannut että värillä ei ole väliä
Keltaisia herneitä ei enää saa mistään! Juuri ne sopivat lämmitetyn punssin kanssa parhaitetn.
Keltaiset herneet, yön lioittelu ja useamman tunnin keittely/hauduttelu.
Sitten kunnon lenkki ulkona ja ihanan pehmeä, lämmintä keittoa. Nam!
Olen muuten huomannut että suomenkieliset käyttää juuri enemmän vihreitä herneitä keittoon.
Mikko Ojanperä kirjoitti:
Keltaisia herneitä ei enää saa mistään! Juuri ne sopivat lämmitetyn punssin kanssa parhaitetn.
Ainakin Ruotsista saa helposti, jos Suomesta ei löydy.
Vierailija kirjoitti:
Pidän enemmän vihreistä. Keltaiset liian pliisun makuisia.
Keltaiset, Vihreät myrkyn vihreän värisiä Oikea keitto on keltaisista
Pehmeys ei riipu herneiden väristä, vaan siitä, kinka kauan liotar ja keität.