Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lauantain piti olla juhlapäivä 19-vuotiaalle Kalle Havumäelle. Hyvä ystävä oli tullut Rovaniemeltä asti ja pojat olivat suuntaamassa keikalle Helsingin Nosturiin. Päällimmäisenä illasta jäi kuitenkin mieleen pettymys, kun helsinkiläinen ravintola käännytti pojat tylysti oveltaan.

Keikkaa ennen Havumäki ja hänen ystävänsä olivat käyneet syömässä hampurilaiset ja juomassa limsaa hampurilaisravintolassa. Alkoholia ei kumpikaan ollut nauttinut.

Kun Mokoma-yhtyeen keikkaan oli vielä aikaa, päättivät nuoret mennä istumaan hetkeksi Nosturia vastapäätä sijaitsevaan Hemingway's-ravintolaan. Ravintolan ovella Havumäki hieman kompasteli, kuten hänellä vammastaan johtuen on joskus tapana. Ravintolan työntekijä oli huomannut kompuroinnin ja tulkinnut nuorten miesten olevan humalassa.

- Hän oli sanonut, että sisääntulo oli sen verran haparoivaa, että te ette ole tervetulleita tänne, kertoo Kallen äiti, TV1:n uutistenlukija Marjukka Havumäki.

  • ylös 4
  • alas 2

Kommentit (7)

Vierailija

Mikä tragedia. Nosturissakin on ravintola, plus muutama muukin ympäristössä. Voi vtt nyt taas!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ehkä olisin voinut pienen uutisarvon nähdä tässä jos eivät olisi päässeet haluamalleen keikalle, mutta nyt kyseessä oli vain ihan random baari.

Itselleni joskus käynyt samoin, mutta silloin portsari kyllä lopuksi päästi minut sisälle kun aikani vängättyäni huomasi etten tosiaan ollut juonut tippaakaan.

Vierailija

Joku hommapelle kierrättää 7 vuotta vanhaa uutista täällä.

Hanki ap elämä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla