Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tein ihan älyttömästi munkkeja. En saa kaikkia syötyä enkä tähän hätään keksi ketään, jolle voisin niitä antaakaan (paitsi sinisorsat ja lokit, mutta epäterveellistä). Voiko munkkeja pakastaa? Ovat sokeroituja, eli mikrossa sulatus varmaan haastavaa..

En raaskisi heittää biojätteeseenkään, kun ex tempore -reseptillä tuli niiiiin herkullisia ja ne maistuisi varmaan vieraillekin, jos pakastus onnistuu.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Voi pakastaa. Sulata huoneenlämmössä. Ulkonäkö ei välttämättä pysy täydellisenä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voi pakastaa. Sulata huoneenlämmössä. Ulkonäkö ei välttämättä pysy täydellisenä.

Ok, kiitos! Hyvä, ettei munkkini mene hukkaan. Tarjosin illalla naapurillekin, mutta olivat paistaneet itsekin munkkeja, eikä ollut tarvetta :) T. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi pakastaa. Sulata huoneenlämmössä. Ulkonäkö ei välttämättä pysy täydellisenä.

Ok, kiitos! Hyvä, ettei munkkini mene hukkaan. Tarjosin illalla naapurillekin, mutta olivat paistaneet itsekin munkkeja, eikä ollut tarvetta :) T. ap

Munkit on järkevintä sokeroida sitä mukaa kun niitä syödään, pakastaa sokeroimattomana niin saa sulatuksen yhteydessä aina tavallaan tuoreet munkit.

Vierailija

Pakasta ensi kerralla sokeroimatta ja lämmitä uunissa ennen sokerointia. Ihan kuin vastapaistettuja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla