Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haen vinkkiä, miten tehdä maistuvat valkosipuliperunat

06.03.2006 |

ilman kermaa, cremeä tahi mitään muutakaan maitotuotetta?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli pese perunat (rosamunda) hyvin, pilko pitkiksi suikaleiksi, kaada päälle vähän öljyä ja mausteita (paprikajauhetta) ja lisää pilkottua valkosipulia. sitten vaan paista 200 asteessa puolisen tuntia tai kunnes ovat kullankeltaisia ja valkosipulit paahtuneet ihanan rapeiksi.



valkosipuli kannattaa jättää suht isoiksi palasiksi, jos sen puristaa puristimella niin se vaan kärähtää uunissa.

Vierailija
2/5 |
06.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan voisi myös kuoria perunat ja viipaloida, sitten laittaa mainitsemasi tavalla mausteet ja valkosipulit. Eikös?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

vuokassa, mutta laittaa kerman tilalle liha- tai kasvislientä!



RTiina

Vierailija
4/5 |
07.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

VALKOSIPULIPERUNAT:



n. 1,5kg perunoita (kuoret mukaan lukien)



4dl kuohukermaa/ruokakermaa



5 valkosipulinkynttä tai maun mukaan



paprikajauhetta



pippurisekoitusta



suolaa



öljyä paistamiseen



Kuori ja viipaloi perunat. Kuumenna öljyä kattilassa, freesaa perunoita pannussa muutaman minuutin ajan, koko ajan käännellen. Lisää hienoksi hakatut valkosipulinkynnet ja mausteet. Lisää vielä kerma ja kiehauta. Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa, kunnes ovat kypsiä. Kokeile kypsyyttä haarukalla.



Vierailija
5/5 |
07.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

kotigastronomien valkosipuli dip-mixiä tai valkosipulirouhettaki joskus.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi seitsemän