Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Anoppi on ketjupolttaja, joka röhii ja köhii kroonisesti röökaamisen takia, kun polttaa 60 röökiä päivässä. Nyt se ämmä pisti sitten röökin palamaan ruokapöydässä vaikka olen kieltänyt polttamasta sisällä. Anoppi sanoi, ettei jaksanut raahautua parvekkeelle polttamaan ja koko kämppä haisee nyt ihan myrkyltä.

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Anoppi on 60v ja polttanut kaksikymppisestä lähtien. Vetää ketjussa ja on sanonut, että tupakka on niin suuri nautinto, että hän haluaa lähteä tästä maailmasta rööki huulillaan.

Ap

Vierailija

Mun omassa kämpässä tietty. Anopin kämppään en edes astu sisälle, siellä on niin sankka ja paksu röökinsavu, ettei meinaa eteensä nähdä.

Vierailija

Tuossa kohdassa on jo oikeutettua sammuttaa ko. rööki vesilasilla, suoraan anopin naamalle. Tai vaikka piimällä jos sattuu olemaan ruokajuomana.

Vierailija

Et sitten ajanut akkaa ulos? Jos meillä joku polttaisi sisällä niin raivostuisin todella eikä sellaisella ihmisellä olisi meille enää asiaa.

Vierailija

Hyi. Ajaisin pois mokoman juntin. Inhoan tupakkaa. Äitini poltti lapsuudessani n. 40, isäni 20 tupakkaa päivässä ja polttivat sisällä. Kun esikoiseni syntyi niin sanoin suoraan, että emme enää kyläile, jos poltatte sisällä. Onneksi siirtyivät parvekkeelle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla