Vierailija

Viikonloppuna tehdyn päivityksen jälkeen whatsapp ei enää toimi. Sulkeminen ja uudestaan avaaminen ei toimi, ei myöskään poistaminen ja lataaminen uudestaan. mikä neuvoksi? loppuiko whatsapp nyt sittenkin käyttöjärjestelmälle windows 7.8?

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olen lukenut että se lakkaisi windowsphone7:lle toimimasta vuoden loppuun mennessä. Ei vissiin sitten kannata päivittää sitä sovellusta, minullakin on vanha win7 lumia. Harmi homma, oikein pakotetaan ostamaan uusi puhelin, vaikkei vanhassa varsinaista vikaa olekaan, ei vaan tueta enää sovelluksia.

Vierailija

Vaimo päivitti Nokia 900 (7.5 käyttis) ja lakkasi toimimasta...tuli vain vihreä ruutu, kun painoi APin kuvaketta...poistettiin ja ladattiin uudestaan monta kertaa, sammutettiin jne....ei auttanut...tytär tuli apuun eikä poistanut toimimatonta ja meni marketplacelle sekä latasi ikään kuin toimimattoman päälle klikkaamalla WA-asennusta...johan alkoi pelittämään:) Kokeilkaa ts. älkää poistako sitä toimimatonta, vaan ladatkaa vain uudestaan. Kommentoikaa toimiiko em. vinkki:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla