Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (15)

Vierailija

Äärioikeisto my hairy ass. Iltalehmän punikkitoimittelija heiluttelee surutta aika isoa leimakirvestä. Suomalainen journalismi on sontaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hienoa, toivottavasti edes yksi eliitin jäsen havaitsee, että Euroopan kansalaiset alkavat kyllästyä suvaitsevaisuuteen.

Kannattaa lukea vähän historiaa ja miettiä minkälaiset olot Euroopassa olivat vain n. 70 vuotta sitten. Nykyinen pakolaisongelma on ihan hyttysen ininää niihin ongelmiin verrattuna mitä silloin oli. Kaikki on suhteellista. Ihmisiltä tuntuu puuttuvan nykyään historiallinen taju kokonaan. Koko EU on perustettu nimenomaan niiden valtaisten ongelmien estämiseksi mitä historiassa on aiemmin ollut.

Vierailija

Far-right politics

The term is commonly used to describe Nazism, neo-Nazism, fascism, neo-fascism and other ideologies or organizations that feature extreme nationalist, chauvinist, xenophobic, racist, or reactionary views, which can lead to oppression and genocide against groups of people on the basis of their alleged inferiority or their alleged threat to the nation, state or ultraconservative traditional social institution.

On ne itävaltalaiset seonnu totaalisesti kun tällaista miestä haluaa presidentiksi :D

Vierailija

Itävallassa on pitkät perinteet friikkien äänestämisestä joten ei mitään uutta auringon alla. Juntit eivät taida muistaa Jörg Haideria. Hänenkin kuplansa puhkesi ja niin se tulee puhkeamaan tällä uudellakin yrittelijällä.

Kokoomuksen äänestäjä

Vierailija

Hofer on muun muassa vihjannut hajottavansa tarvittaessa hallituksen, jos esimerkiksi Itävallan maahan-muuttopolitiikka ei muuten kiristy.

Vierailija

Tämän päivän äänet on nyt laskettu lähes kokonaan. Äänestysprosentti oli 71,9.

Jos tarkastellaan pelkästään tänään annettuja ääniä, niistä Hoferille on mennyt Itävallan sisäministeriön mukaan 51,9 prosenttia ja van der Bellenille 48,1 prosenttia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla