Hmm mitäs mieltä tästä hommasta ?

Nanonyymi123

Anoppi teki melkein mielestäni elämänsä pahimman virheen??

Meinasi laittaa oman poikansa valitsemaan joko hänet tai oman perheensä .

Minusta ei ainakaan ole tämmönen oikein edes miettiä laittavansa oman poikansa valitsemaan. Mitäs foorumin kansa on mieltä ?

Lisää hjelppii kaivattaisiin : http://www.vauva.fi/keskustelu/2479206/jhelp

Kommentit (7)

Nanonyymi123

Eilen anoppi meinasi laittaa poikansa valitsemaan meidän väliltä, ei kuitenkaan laittanut, koska tiesi että se valitsee oman perheensä.. mutta minusta silti on törkeää edes meinata laittaa valitsemaan.

Nanonyymi123

Siis anopoi neuvoo käskyttämällä, ollaan otettu yhteen koska olen sanonut että minua ei tarvitse käskyttämällä neuvoa ja tilanteet on kärjistyny niin että ollaan huudettu jne toisille.

Vierailija

Ehkä kannattaa vaan valita taistelunsa ja keskittyä pitämään pintansa niissä oikeasti merkityksellisissä asioissa. En voi kuvitella mitä hyvää huutaminen saa aikaan. Päinvastoin. Anna anopin päteä, luultavasti ette kuitenkaan saman katon alla asu.

Nanonyymi123

Ei onneksi asuta mutta kun hänen neuvojensa mukaan ei mennä niin laittaa poikansa valitsemaan meidän väliltä.. tää on sanonko mistä oikeesti...

Nanonyymi123

Esim tänään että jos ei saada miehen kanssa ratkaisua miten jatketaan niin että sietäisin sen käskyttämistä niin saa poika valita..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat