Äänestä: valkoiseksi kuullotettu vai kiiltäväksi valkoiseksi peittomaalattu lautaparketti?

Vierailija

Tehdään remonttia ja mietitään, kumpi olisi ylellisempi.

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Meillä on molempia ap:n mainitsemia ja kyllä kiiltävän valkoista ottaisin jos saisin valita. Tosin vielä mieluummin helmenharmaata.

Vierailija

Me remontoitiin puoli vuotta sitten vanha asunto, parketti hiottiin ja maalattiin betoluxilla valkoiseksi. Nyt kaduttaa! Kaikki p*ska näkyy tuossa lattiassa todella selvästi :(

Vierailija

Kun pinta kuluu, niin alta tulee se puunvärinen esille. Tai jos parkettiin tulee naarmuja, niin voivat näkyä selvästi.

Vaihdatin kaksioon tammiparketin sijaan saarniparketin. Mietin, että olisin ottanut vaikka valkomattalakatun, koska se tuntuu olevan nyt muodissa, mutta päädyin edellä mainituista syistä lakattuun puunväriseen. Pidän myös siitä, että puun kuviot näkyvät lautaparketissa.

Vierailija

Tutut kunnostivat vanhan puutalon ja käsittelivät lattiat vaaleaksi. Talossa oli noin vuoden ajan vuokralaiset, jotka kuulemma olivat pilanneet (?) lattioiden käsittelyn eli se vaalea pinta oli kulunut joistakin kohdista pois.

Sitä en tiedä, oliko kyseessä tosiaan vuokralaisten syy vai oliko käsittely ollut jotenkin huonolaatuista. Lattiat eivät siis olleet mitenkään naarmuilla, vaan vaalea pinta oli esimerkiksi kynnysten tai kulkuväylien kohdilta kulunut. Sitäkään en muista, että millä tavoin kyseiset lattiat oli käsitelty.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi helvetissä pilaatte parketin maalaamalla sen valkoiseksi?

Siksi koska valkoiset lattiat ovat tarpeeksi Suomi-WT:tä? ;DDD

Vierailija

Itse en laittaisi kiiltäväpintaista mistään hinnasta. Mattapinta kauniimpi ja antaa anteeksi. Kiiltävässä näkyy jopa varpaanjäljet. Enkä kyllä laittaisi valkoistakaan. Tykkään valkoisista huonekaluista joten vaatii kontrastia lattiaan. Vaalean harmaa olisi ihana.

Vierailija

Suosittelen aloittajalle muovimattoa, jos on todella niin imbesilli, että miettii parketin maalaamista valkoisella maalilla. Jo on aikoihin eletty.

Vierailija

Kiiltävää en valitsisi, sillä se harvoin näyttää hyvälle. Kuultolakattu on luonnollisempi ja usein kauniimpi, omaan silmään ajaton. Neutraalimpi lattiamateriaali antaa tilaa muulle sisustukselle, etenkin jos muutoin puitteet ovat kovinkin valkoiset.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat