Mitä laitat hodariisi?
Minä yritän tunkea 2 paistettua nakkia tavallisen sämpylän väliin. Laitan sinapin, ketsupin, sipulia ja suolakurkkua/kurkkusalaattia.
🤤
Kommentit (14)
Teen aina eteläkorealaiset hodarit.
Kimchiä purkista, ja josta puristan ensin ylimääräiset chilinesteet pois, leikkelen sitä kiinankaalia vähän pienemmäksi, laitan siihen pari tl hunajaa ja riisiviinietikkaa, ja jääkaappiin tunniksi.
Laitan pannulla lämmitettyihin sämpylöihin pannulla paistetut nakit, päälle vähän sinappia ja sitten tuota kimchi-seosta. Tämän kanssa sopii kevyehkö kylmä olut parhaiten.
Jauhelihapiirakka, sinne väliin aurajuustoa ja pari nakkia. Sitten uuniin tai mikroon hetkeksi.
Kun lämmennyt, laitan sinne väliin vähän sinappia ja ketsuppia. Taivaallista :)
Majoneesia, kuivattua sipulirouhetta, sinappia. Ne on niin pieniä ettei yhen nakin lisäks mahdu paljon muuta.
Vierailija kirjoitti:
Jauhelihapiirakka, sinne väliin aurajuustoa ja pari nakkia. Sitten uuniin tai mikroon hetkeksi.
Kun lämmennyt, laitan sinne väliin vähän sinappia ja ketsuppia. Taivaallista :)
Ei kai tää nyt mikään jodari ole, vaan lihapiirakka nakeilla. 🧐
T. Tiukkapipo
Vierailija kirjoitti:
Majoneesia, kuivattua sipulirouhetta, sinappia. Ne on niin pieniä ettei yhen nakin lisäks mahdu paljon muuta.
Juu jos ostaa niitä pieniä hodarisämpylöitä.
Tavalliset sömpylät parempia vaik ahtaita neki on, varsinki jos tunkee 2 nakkia sipuleineen yms, kuten minä. .
Vierailija kirjoitti:
Teen aina eteläkorealaiset hodarit.
Kimchiä purkista, ja josta puristan ensin ylimääräiset chilinesteet pois, leikkelen sitä kiinankaalia vähän pienemmäksi, laitan siihen pari tl hunajaa ja riisiviinietikkaa, ja jääkaappiin tunniksi.
Laitan pannulla lämmitettyihin sämpylöihin pannulla paistetut nakit, päälle vähän sinappia ja sitten tuota kimchi-seosta. Tämän kanssa sopii kevyehkö kylmä olut parhaiten.
Taidat olla kokki ammatiltasi.
Tai sitten ykkösluokan herkkusuu!
Kyllä! Juuri noin eli ensin sämpylään työnnetään sisään nakki. Lopuksi tulee majoneesi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kullinpurija kirjoitti:
Laitan mieheni mulkun sinne väliin ja sitten puraisen kunnolla.
Mene muualle homojuttuinesi, tää on ruokaketju.
Älä jaksa sössöttää.
Heitä homo voltti.
Sulla on vaan homot mielessä.🤭
Vierailija kirjoitti:
Kyllä! Juuri noin eli ensin sämpylään työnnetään sisään nakki. Lopuksi tulee majoneesi.
Ei mitään majoneesia kyllä hodariin tai minnekään!
Paahdettu sipuli on hodarin kruunu. Se viimeistelee täydellisen hodarin. Mutta ei hyvään hodariin tarvita makkaran lisäksi kuin sinappi, ketsuppi ja majoneesi. Sitten viimeisenä ripottelet paahdettua sipulia päälle ja vetäiset kitusiisi oluen kera.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Teen aina eteläkorealaiset hodarit.
Kimchiä purkista, ja josta puristan ensin ylimääräiset chilinesteet pois, leikkelen sitä kiinankaalia vähän pienemmäksi, laitan siihen pari tl hunajaa ja riisiviinietikkaa, ja jääkaappiin tunniksi.
Laitan pannulla lämmitettyihin sämpylöihin pannulla paistetut nakit, päälle vähän sinappia ja sitten tuota kimchi-seosta. Tämän kanssa sopii kevyehkö kylmä olut parhaiten.
Taidat olla kokki ammatiltasi.
Tai sitten ykkösluokan herkkusuu!
Kiitos, herkkusuu olen, ja rakastan kokkailua. Tuo on helppo ruoka niinä päivinä kun ei jaksa loihtia mitään luksuksempaa :D
Hodareista on kiva tehdä paikallisia versioita, Jenkeissä törmäsin ruotsalaiseen hodariin jossa oli perunamuusia ja puolukkahilloa.
Venäläisessä hodarissa oli suomalaista italiansalaattia, ilman makaronia. Tunnetaan alunperin venäläisenä majoneesisalaattina.
Kyllähän hodariin kunnon majoneesi kuuluu