Mies! Voiko itkevä nainen olla kiihottava?

Vierailija

En tarkoita vollottamista vaan sellaista pientä tihruttamista.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

ei mua itkeminen kiihota. ehkä tekee mieli halata, silittää päätä tai muuten osoittaa huolenpitoa mut ei kyl jöpöttää ala heti kun näen jonkun itkevän. enemmänkin se on turn off jos joku alkaa kesken kaiken itkemään

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei todellakaan ole, säälittävää tunteiden yliottoa järjestä.

Suurin osa poliisin työtehtävistä tänäkin viikonloppuna johtuu siitä, että miehillä tapahtuu säälittävää tunteiden yliottoa järjestä, ajetaan ja kaahaillaan ja haastetaan kaduilla tyhjästä riitaa. Jokainen joka työskentelee pelastustoimintaan liittyvissä laitoksissa (poliisi, palokunta, sairaalat) tietää, että miehillä on todellisuudessa paljon lyhyempi pinna kuin naisilla.

Vierailija

Exän mielestä voi, tuli oikeasti ihan kiihkoon kun itkin esim riidan aikana. Parasta seksiä oli silloin. Oli sitte muutenkii hullu sadisti, hyvä että eroon pääs. Vaikeeta oli. Jos tämmöseen törmäät niin neuvo, juokse!

Vierailija

Kyllä mua kiihottaa naisen kyyneleet ja nyyhkytys äänet. Ylipäätään se kun nainen vaikeroi ja huutaa tuskasta. Aivan jumalattoman pitkälle lentää spermat kun näkee naiset verille hakattuja pakaroita ja kuulee piiskan ja kepin läimäytysääniä. Uskomatonta. Brutal S&M on parasta mitä voi olla.

Player

Moni nainen itkee kun saa orgasmin, ja kun tekee vaan niin hyvää.

Kyllä huomaa, ettei perusmiehet ymmärrä naisen psykologiasta mitään.

Itkisitkö onnesta, jos panisin sua kunnolla?

Haloo, sillloin nainen on herkimmillään, ellei ole kissa kuollut tms.

Sulla on miehenä parhaat mahdollisuudet hiukan itkuseen naiseen. Vahva olkapää, halaus, ja (vasta naisen rauhoituttua ja kun hän tuntee olonsa paremmaksi) raudanluja erektio kun saat olla Mies. Nainen antaa kun oot niin ihana. Suudelma ja varoen painaudut lähemmäs niin että hän tuntee sun paisuvan kullin, joka haluaa antaa ( ja SAADA) nautintoa.

Ihan vinkkinä, lassukat... Onko ihme ettei heru? Naiset itkee koska ne on naisia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat